Zdravím, nejaký tip na miesto pre svadbu v Prievidzkom okrese, ktoré nestojí majland?
Pri menších svadbách sa mi páči Hrádok Nováky. Ale naozaj ako písali vyššie, cenovo dostupné buď reštaurácie alebo kultúrne domy ♀️ vyslovene miesta na svadbu lubianka - stodola alebo chata hrádok
Impress Lehota pod Vtáčnikom
@majkadu92 tam je len prenájom 1000e, to sa mi nezdá malo
@denisa_deniska tých som pozerala ale mam pocit ze tam robili len jednu svadbu podla prispevkov. Poznáš niekoho kto tam svadbu mal?
@denisa_deniska nebránim sa ani reštauráciam, len neviem nájsť nič čo by ma zaujalo aj tým co ponúkajú, aj cenou. Nebude to veľká svadba, Lubianka je zbytočne veľká. Na Hrádku som nebola ale nepáčia sa mi ich podmienky, a cena je tiež celkom dosť. Fakt sa asi zoberieme na úrade so svedkami a bude
Je to novootvorené. Ak sa teda bavíme o Hrádok Nováky, majitelia sú tí istí ako Chata Hrádok, v Novákoch to majú presne na menšie akcie - svadby, večierky, oslavy. Priestory pekné, ja som bola spokojná, pár krát som tam už bola.
Bola som aj na svadbe Chata Hrádok, napríklad za mňa lepšie ako Meridiana. Podľa mňa to majú veľmi dobre zorganizované, priestory super. Oni ti vedia urobiť svadbu na kľúč, príp. si aj ty vieš riešiť všetko po svojej osi. Ale áno, ude najmä o to, koľko ste ochotní investovať. Tie svadby v dnešnej dobe stoja mailand, všade ♀️
@denisa_deniska trochu som sa zamotala ale áno, chápeme sa. Novaky pôjdem pozrieť, bola som naposledy keď to bolo Slavios. Na chate Hradok som nebola.
Každopádne dúfala som ze mi dá niekto tip na miesto, ktoré mi nenapadlo :D
No skús ešte mi napadol Pacho, aj tam majú svadby, a počula som aj Hvojník Oslany, ale tam je to asi malé, ale boli sme pozvaní aj tam na svadbu, ale nemohli sme ísť.
@denisa_deniska vieš čo pacho býva tak rok dopredu vybookovany, ale plánujem sa ozvať aj im. U hvojnika som bola na oslave, nie je to zle, mam to v hlave ako takú z posledných možnosti, chyba mi tam trochu priestor pre deti, že je to pri hlavnej ceste, keby tam bol aspoň kúsok dvora alebo niečo.
My sme mali na púšti . Za nás pekný veľký priestor (120 ľudí) a vonku preliezky pre deti.
@adrbat áno pust je fajn ale zabudla som napísať ze nás bude tak 50 max, myslím ze pust je priveľký priestor
To áno, to niečo komornejšie. Sestra mala aj v Bojniciach v bašte.
My sme mali v Bojniciach v hoteli Lipa. Za prenájom reštaurácie som neplatila.
@lili2015 ďakujem pozriem si
V Bojniciach aj Slávia. Majú tri vlastné sály podľa velkosti svadby... A teda u nás vždy 100% spokojnosť ️
@nika80 tak zámoček určite bude stáť majland )
Za opýtanie nič nedáš. Ešte len teraz to idu oficiálne spúšťať. Kolegyňa tam bude mat budúci rok oslavu 50.
Tiež doporučujem Slaviu v Bojniciach
Dom kultúry Necpaly
.