Je tlak v nose spôsobený problémami s chrbticou?

alegri
21. mar 2025

Dobrý den ,

Mal niekto niečo podobné.
Tlak v cele, hlavne pri koreni nosa, nebolestive ,skôr nepríjemné.
Mam nález na krcnej chrbtici, aj driekovej.Stuhnutu šiju, čakajú ma rehabilitacie.Je toto mozne ,ze spôsobuje chrbtica?

Bola som aj na CT hlavy, ok aj krcne vraj OK.

Budem rada,za každú reakciu.

deti95060810
21. mar 2025

býva to pri zvýšenom tlaku...

alegri
autor
21. mar 2025

@deti95060810 no musím premerat,dakujem

nerfka
26. máj 2025

@alegri prosím vás vyriešili ste nejako tento problém? Ja mám to istý, tlak na koreni nosa, a tiež mám podozrenie že je to z krčnej

alegri
autor
26. máj 2025

@nerfka dobrý, pravdepodobne z krcnej, keďže tam mam nález. Ale stále to trva, tieto stavy z krcnej uz 3.mesiac

lubkovaandrejka
26. máj 2025

@nerfka ako sa ti to presne prejavuje? Ja mam to iste.
@alegri napodobne.

nerfka
27. máj 2025

@lubkovaandrejka ja cítim tlak celé dni v pravej dutine pri nose, taký nepríjemný tlak, keď sa hýbem, alebo ked mám hlavu opretu dozadu, zároveň cítim že som veľmi stuhnuta v pleciach, neviem sa uvoľniť, trvá mi to už týždeň, dnes idem na ORL ale nemám ani nádchu ani nič tak som zvedavá, strašne ma to obťažuje lebo na nič iné nemyslím len na to že čo to môže byť...

nerfka
27. máj 2025

@lubkovaandrejka tebe sa to ako prejavuje?

lubkovaandrejka
27. máj 2025

@nerfka presne tak ako tebe, plus mi to ide este do cela. Niektory den je to horsie,iny lepsie. Potom napis,ako si dopadla. Ja to mam uz styri mesiace s pretsavkami :p

alegri
autor
29. máj 2025

@lubkovaandrejka ja to iste uz 3 mesiace na porazenie.

lubkovaandrejka
29. máj 2025

@alegri no,je to na prd. Mne pomohli rehabilitacie , asi tak mesiac minbolo normalne,vobec som na yo nemyslela a zas to je tam,kde bolo.

alegri
autor
29. máj 2025

@lubkovaandrejka ja mam tiež po rehabkach, infuziach, par obstrekov mam uz za sebou.