icon

Topánočky na prvé kroky

janie7
Včera o 21:03

Ahojte maminy, poprosím o radu, ktoré topánočky sú najvhodnejšie na prvé kroky bábätka do exteriéra.Páči sa mi veľmi barefoot značky D.D Step ale chcela by som vedieť aj iné tipy. A na obdobie máj, jún kúpiť radšej otvorené alebo uzavreté?
Ďakujem.

taktotedanie
Včera o 21:09

@janie7 jedna vec je to co sa ti paci a druha co dietatu sadne, jednemu dd druhemu jonap tretiemu frodo stvrtemu superfitky dalsiemu protetika bf a dalsich milion znaciek a tebe to aj tak nepomoze a budes mat este vacsi gulac co dietatu kupit
Takze otvor google, pozri kde najblizsie k tebe je predajna detskej obuvi, nozku dietatu odmeraju a aj podla tvaru vyberiete vhodnu obuv
Tu je zbytocne ked ti poviem, ze moje dieta nosilo toto ked jeho noha je uplne ina ako noha tvojho dietata , chapes….

janie7
autor
Včera o 21:14
@taktotedanie

@janie7 jedna vec je to co sa ti paci a druha co dietatu sadne, jednemu dd druhemu jonap tretiemu frodo stvrtemu superfitky dalsiemu protetika bf a dalsich milion znaciek a tebe to aj tak nepomoze a budes mat este vacsi gulac co dietatu kupit
Takze otvor google, pozri kde najblizsie k tebe je predajna detskej obuvi, nozku dietatu odmeraju a aj podla tvaru vyberiete vhodnu obuv
Tu je zbytocne ked ti poviem, ze moje dieta nosilo toto ked jeho noha je uplne ina ako noha tvojho dietata , chapes….

@taktotedanie Jasne a vďaka za odpoveď, chcela som si urobiť prehľad čo by bolo pre dcérku najlepšie, lebo poslednú dobu mám taký dojem, že predajca ponúkne hocičo, len aby predal.

taktotedanie
Včera o 21:36
@janie7

@taktotedanie Jasne a vďaka za odpoveď, chcela som si urobiť prehľad čo by bolo pre dcérku najlepšie, lebo poslednú dobu mám taký dojem, že predajca ponúkne hocičo, len aby predal.

@janie7 ale je jedno, ze poviem, ze mojmu dietatu sedeli dd alebo befado ale do jonapu ani nestrcilo nozku ked tvojmu by napr jonapy sadli super a boli by najlepsie, nekupila by si ich alebo ani len poriadne nvyskusala lebo nam akurat nesedeli a nedostala si na nich pozitivne odporucanie?
Predajca ma na predajni viacero znaciek, skusaj ich viac, urcite mas v okoli nejaku taku predajnu

kitycat
Včera o 21:39

Prve topanocky pre prave zavinajuce dieta este maju mat spravne makku podrazku. Cize kozene capacky.
Potom ked sa chodza zlepsi a zistie tak prve topanocky s makkou podrazkou, my sme mali bobux explorer... az za dalsi polrok sme presli na pevnejsiu podrazku ako ma froddo, jonap ci ss step tzv. Celorocky.

A urcite zatvorene do sandal furt nejaky kamen pada, v predu mozu prstami zavadit o nieco