Ukrajina 092026
Kde je pravda? https://www.facebook.com/share/r/19MgMFxz1o/
Chces lacný najnovší Iphone? Nové zúbky? Choď na Ukrajinu.
Vracajú sa odtiaľ nabalení, s kuframi nových handier, kozmetiky, cukríkov a mobilov. Tak zle sú na tom chudáci. 😊
Chces lacný najnovší Iphone? Nové zúbky? Choď na Ukrajinu.
Vracajú sa odtiaľ nabalení, s kuframi nových handier, kozmetiky, cukríkov a mobilov. Tak zle sú na tom chudáci. 😊
@anonym_6cfd1d minulý rok sme sa vracali z dovolenky z Turecka. Let do Košíc. V lietadle bolo asi 10 Slovákov. Zbytok sami Ukrajinci.
@xckaretxxx
To je Polska propaganda z Odesy vacsina obyvatelov v Odese hovori po Rusky 😎
ako sa bavia. Kto bojuje?
@anonym_6cfd1d minulý rok sme sa vracali z dovolenky z Turecka. Let do Košíc. V lietadle bolo asi 10 Slovákov. Zbytok sami Ukrajinci.
@anonym_e44fa9 v Grécku detto. Plné pláže, autobusy a najkrajšie a najdrahšie nehnuteľnosti vlastnia UA. Len povedať to nahlas nie je žiadúce.
Nechápem o čo tu ide. Si myslíte, že celý život v obrovskej krajine s desiatkami miliónov ľudí sa zastaví a všetci budú na veky v smútku? Bojuje armáda, chlapi 35+. Ušli bohatí ľudia? Tomu ver. Tak, ako by ušli zo Slovenska až by si po nich zaprášilo. Pustiť hudbu a vypiť si zas tak veľa nestojí.
Pravda je tam že ukrajinci sú bohatí. Veď vidím tie luxusné autá s ukrajinskými značkami. V robote sa jedna ukrajinka sama chválila že má dva domy a jeden byt.
Privit, harne žinky 😘
@xckaretxxx Dal som do prenájmu byt v BA. Ozvali sa mi asi tak 2 Slováci, ktorí obhliadku zrušili, lebo nájomné bolo pre nich drahé a zvyšok prakticky sami Ukrajinci, ktorí si to "drahé" nájomné mohli bez problémov dovoliť. Tak v tom byte bývajú Ukrajinci.
@xckaretxxx
Abraham Lincoln lietadlova lod s 5000 namornikmy na miesto aby isla priamo do USA sa zastavila v Pukette potom ako bola 250 v Straight of Hormus do party town bordelov a barov cez vojnu je to normalne.
https://youtube.com/shorts/cfXI1UOs9UU?is=UIgAK...
Mňa už vystre z tohto. Prosím vás ľudia vážne mám rada Slovákov a našu krajinu a snažím sa obhajovať aj ľudí čo šíria konšpirácie, ale to vážne ste schopni veriť tomu, že na Ukrajine nie je vojna? Alebo netuším, že čo vám napadá. Jednoducho vojna je a krutá, ale ak žiješ vo vojne a stratiš najbližších nemáš potrebu nejako striedmo žiť, jednoducho sa snažiš žiť tak ako keby zajtra zomrieš.
Táto snaha si to nejako ospravedlniť a nájsť nejaký dôkaz o neviem čom je reálne psychologická ochrana vášho mozgu. Keďže priznanie si pravdy, priznanie si, že je krutá vojna, priznanie si, že sám podporujem radšej zlo ako dobro a priznanie si, že možno v skutočnosti moje motívy sú zlé a nie som morálny a spravodlivý človek ako som si myslel. To robí váš mozog, chráni vás pred uvedomenim si, že sa mýlim, lenže to že to mozog tvrdí neznamená, že sa nemýliš. Myliš sa a ešte aj s hrdosťou a to je asi ešte horšie.
@xckaretxxx a ak nechceš veriť realite verejných médií o vojne, pokojne si pozri ruské médiá. Denne píšu ako bojujú a ako je vojna a ako už už vyhrávajú.
Tak buď ti klame denne ešte aj Rusko alebo neviem.
Si ochotná uveriť každej hlúposti čo vidíš na internete? Pozri nádych a výdych a pouvažuj logicky nad tým čo je asi pravda. Nejaký náhodný pán z náhodného zákutia internetu, čo ti píše o sprisahaní bez dôkazov s nejakým náhodným videom? Vážne si tak jednoduchá uveriť čomukoľvek?
@xckaretxxx a co si si myslela. Niekedy ti poslem ako sa zabavaju v BA, cele rodiny, mladi chalani, muzi Ach,ani nehovorim
To len slovaci su zbedaceny narod, ktory trpi aj v case hojnosti 🙈
@eli3k presne veď čo sú tu nech sa vrátia naspäť a idú bojovať do vojny. Akože chválim, si správny človek na nábor do vojny. Presne ľudí ako ty potrebujú. Bez citu a bez pochopenia.
Máš to podobne ako tvrdiť Slováci sú bohatý a dobre sa im žije, pozri si plné parkoviská pred nákupnými centrami a aké autá majú, chodia na zahraničné dovolenky letisko nestíha vybavovať nápor cestujúcich, tak dobre sa žije na Slovensku. Majú kopec prázdnych investičných bytov.
Len klamú a sťažujú sa že žijú z ruky do úst a majú malé výplaty, treba na nich uvaliť vyššie dane.
Máš to podobne ako tvrdiť Slováci sú bohatý a dobre sa im žije, pozri si plné parkoviská pred nákupnými centrami a aké autá majú, chodia na zahraničné dovolenky letisko nestíha vybavovať nápor cestujúcich, tak dobre sa žije na Slovensku. Majú kopec prázdnych investičných bytov.
Len klamú a sťažujú sa že žijú z ruky do úst a majú malé výplaty, treba na nich uvaliť vyššie dane.
@anonym_465017 ved toto, takto nas klamu. Nakoniec zistime ze plne parkoviska a vybookovane dovolenky su ukrajinci. A este aj vysoke najmy drzia lebo oni si to na rozdiel od slovakov mozu dovolit 😀

@xckaretxxx a co si si myslela. Niekedy ti poslem ako sa zabavaju v BA, cele rodiny, mladi chalani, muzi Ach,ani nehovorim
To len slovaci su zbedaceny narod, ktory trpi aj v case hojnosti 🙈