--ÚPSVaR--- Je tu úradnička, vedúca oddelenia kde sa podava žiadosť na opatrovatelsky?
Ak by sa tu našla dobrá duša ktorá by mi zodpovedala na par otázok bola by som vďačná 🙂
Priamo na urade pocas ich pracovnej doby nie su ochotne ti odpovedat?
@anonym_824501 odpovedali mi ale nie pravdivo.
@anonym_824501 ide o to či v decembri 2025 ked som žiadala na dieťa integrovany posudok či som mohla hned poziadat aj o opatrovatelsky prispevok
@anonym_824501 ide o to či v decembri 2025 ked som žiadala na dieťa integrovany posudok či som mohla hned poziadat aj o opatrovatelsky prispevok
@dominika2019 a oni povedali čo? Mohla či nemohla?
@anonym_824501 odpovedali mi ale nie pravdivo.
@dominika2019 Aha, takze nie pre teba nie je odpoved. Jej.
@dominika2019 veď keď vieš, že ti odpovedali "nie pravdivo" tak opak bude tá pravda.
my sme to riesili pre ocka. najorv posudok, potom ziadost
@mentolka12 a preco nie obe naraz?
@mentolka12 a preco nie obe naraz?
@dominika2019 sak logika najprv sa urobi integrovany posudok a az nasledne podla stupna odkazanosti atd mozes ziadat o opatrovatelsky prip ine prispevky
kym nemas posudok nie je jasne ci si vobec opravnena ziadat
to mas ako s dotaciou na obed u dietata nema zmysel ziadat kym nie je prijate na skolu
ak si na fb, venuje sa tomu pani Zitnanska https://www.facebook.com/zitnanskajanka

Veď poloz tie otázky