Volkswagen Touran - kúpa ojazdeného auta
Prosím, vedeli by ste dať recenzie na toto auto? Potrebujeme súrne kúpiť "nové" ojazdené auto, keďže naše po vyše 10r. doslúžilo a pozerali sme práve po tomto modeli. Prípadne sme otvorení aj iným modelom a tipom, no absolútne sa v nich neorientujeme, sme tí účeloví užívatelia. Potrebujeme niečo priestranné, spoľahlivé, na každodenné používanie, parkovacími senzormi a nejakým základným komfortom, bez potreby bezprostredných investícií. Finančný strop je 8000e.
@anonym_autor máme a sme, najmä muž, veľmi spokojní.
@letfenixa ďakujem.
@anonym_autor mame 3 deti a hladali sme auto s 3 sedadlami oddelenymi a velkym kufrom.s Touranom sme velmi spokojni,avsak stalo podstatne viac ako 8000
Mame r. 2017, sme spokojni. 5 plnohodnotnych sedadiel, kde sa pohodlne odvezie 5 dospelych. Kufor skor vyssi, ale aj tak velky. V pohode som tam preniesol pracku na stojato a podobne. Keby ze kupujem dalsie, tak chcem opat Touran. Mame benzin 1.4 manual, zatial uplne bez akychkolvek problemov.
@anonym_autor Touran (pri dobrej kupe jazdenky v peknom stave) je fajn rodinne auto. Zvonku kompaktne a vnutri priestranne. Tri zadne samostatne sedadla su sice trosku uzsie (Touran je "golfklasse"), ale kazde samostatne pozdlzne posuvatelne, vyberatelne von a s nastavitelnym sklonom operadla. Kufor je fajn, hoci nie taky dlhy ako na combi autach (Octavia Combi, Golf Variant). Zadny pasazier v strede ma trosku horsie miesto na nohy - vysoky pozdlzny stredovy "tunel" na podlahe, ako vo vacsine VW Group aut.
Pri jazdenke s obmedzenym rozpoctom by som sa vyhol akejkolvek automatickej prevodovke (v tomto pripade DSG), kvoli riziku drahych oprav.
@anonym_autor mame 3 deti a hladali sme auto s 3 sedadlami oddelenymi a velkym kufrom.s Touranom sme velmi spokojni,avsak stalo podstatne viac ako 8000
@letfenixa
@madeincssr
@aalt
@anonym_d6d46d ďakujem, ste skvelí. Len sme takí trochu zneistení, lebo prakticky všetky inzeráty, ktoré sme pozerali, sú dovoz.
Ahoj, my mame stary model (14 rocny) a teraz sme kupovali novy. Tiez sme velmi spokojni. Odporucam ho ako rodinne auto, zmesti sa do neho vela a aj sa s nim dobre jazdi, parkuje (nie je siroke). Oproti inym autam sa dal kupit za celkom dobru cenu, ale samozrejme stale je to velka investicia. Pisem preto, ze jazdene relativne "mlade" turany sa teraz tazko kupuju, pretoze rodinne 7 miestne auta (s 3 sedackami vzdu) sa prestavaju vyrabat. Takze idu dost na dracku. Turan je jeden z poslednych modelov, vyrabat sa bude len do cca polovice buduceho roka. Ale popozerajte, co je v ponuke.
@anonym_autor Touran (pri dobrej kupe jazdenky v peknom stave) je fajn rodinne auto. Zvonku kompaktne a vnutri priestranne. Tri zadne samostatne sedadla su sice trosku uzsie (Touran je "golfklasse"), ale kazde samostatne pozdlzne posuvatelne, vyberatelne von a s nastavitelnym sklonom operadla. Kufor je fajn, hoci nie taky dlhy ako na combi autach (Octavia Combi, Golf Variant). Zadny pasazier v strede ma trosku horsie miesto na nohy - vysoky pozdlzny stredovy "tunel" na podlahe, ako vo vacsine VW Group aut.
Pri jazdenke s obmedzenym rozpoctom by som sa vyhol akejkolvek automatickej prevodovke (v tomto pripade DSG), kvoli riziku drahych oprav.
@madeincssr toto o zadných sedadlách neviem či úplne sedi, alebo teda len nový model je už iný..my mame teraz nový touran 07/2025 a ja sedávať v strede medzi dvomi detskými sedačkami, ktoré zaberajú viac miesta ako keby tam niekto len tak sedel a aj tak sa mi sedi komfortne a pod nohami práve že nič nie je (žiadne stredový tunel) ale len rovná podlaha
Ano, v novom modeli uz nie je "tunel". Dovoz moze byt prave preto, ze tu je vsetko vykupene. Ani v Nemecku velmi nebolo z coho vyberat, ked sme hladali online. My sme preto nakoniec kupovali nove, ale cakali sme 9 mesiacov, kym ho vyrobili.
Ahoj, my mame stary model (14 rocny) a teraz sme kupovali novy. Tiez sme velmi spokojni. Odporucam ho ako rodinne auto, zmesti sa do neho vela a aj sa s nim dobre jazdi, parkuje (nie je siroke). Oproti inym autam sa dal kupit za celkom dobru cenu, ale samozrejme stale je to velka investicia. Pisem preto, ze jazdene relativne "mlade" turany sa teraz tazko kupuju, pretoze rodinne 7 miestne auta (s 3 sedackami vzdu) sa prestavaju vyrabat. Takze idu dost na dracku. Turan je jeden z poslednych modelov, vyrabat sa bude len do cca polovice buduceho roka. Ale popozerajte, co je v ponuke.
@pele ďakujem.
@anonym_autor tiez mame dovezene,z Belgicka,rocnik 2022.auto ako nove,automat
@anonym_autor tiez mame dovezene,z Belgicka,rocnik 2022.auto ako nove,automat
@anonym_d6d46d ďakujem.
A išli by ste do toho, keby malo najazdené 300 000+?
A išli by ste do toho, keby malo najazdené 300 000+?
@anonym_autor ak by to bolo 300 tis. km za relativne kratky cas (cca 3-4 roky, cize dialnicnych), alebo by ste boli vy sami, alebo mali v rodine, resp. medzi znamymi autickara (vyznali sa v autach a vedeli ich servisovat u niekoho doveryhodneho za rozumne peniaze), tak aj ano, ak by inak bol tip-top.
Ale inak by som sa v danom rozpocte radsej uskromnil a vybral cosi mensie/skromnejsie, s mensim najazdom.
Mame nove a je super.
A dali sme si k zskladnej vybave este vselico k zomu...takze mame rozne vx.ozenosti na nom.
Ale touran je pohodlne priestranne auto,velky kufor....pohodlne nasadanie....fakt super

@anonym_autor máme a sme, najmä muž, veľmi spokojní.