Ojazdené auto - automat

6. mar 2023

Ahojte. Prosim Vas,poradte mi ake ojazdene auto s automatom kupit.
Kriteria- malinke, automat do 5000 eur...je podla Vas velky problem mat 3 dverove auto? Dajte tipy ake mate doma. Dakuujem

vikusjk
6. mar 2023

Ak si sama trojdverak by ti nemal robit problem, je to nepohodlne, ak niekto lezie dozadu. Sestra kupila takto ojazdene VW Up! ale 5dverak, je spokojna. Je to take male prditko, presne, ako chcela.Ale cena bola o tisicku vyssia, brala ho na splatky.

ttonicum
6. mar 2023

Ak budes jazdit hlavne sama, maximalne so spolujazdcom, tak je to v pohode. Vtrepat sa dozadu a vydrzat dlhsiu jazdu byva niekedy problem.
P.S. Daj si ho dobre pozret niekym kto sa naozaj vyzna, opravy prevodovky su cenovo dost nakladne.

tanyan
6. mar 2023

Ohľadom automatu neporadím, ale s 3-dverovým som extrémne spokojná... Samozrejme, pri parkovaní si pri dlhších predných dverách treba nechať viac miesta. Ale páči sa mi, že vzadu si napríklad dieťa ani omylom neotvorí dvere, lebo tam nie sú. 😉 Väčšinou chodím s dcérou a sedí vpredu pri mne, ale v pohode sa odvezie aj vzadu (keď ide aj s kamoškou). Na sklápanie sedačiek pri nastupovaní dozadu sme si zvykli veľmi rýchlo, okrem Lupa sme mali aj 3dv Civic a HRV. Nikdy to nebol problém. Štandardne aj keď idem sama, tak otvorím vodičove dvere, odklopím sedačku, dám na zadnú sedačku kabelku a laptop, zaklopím, nasadnem a idem.

ma77
6. mar 2023

Ja mam toyotu yaris male šikovne 5dverove cuvanie parkovanie parada ale tak do 5000 skôr starši ročnik moja je hybrid a stala 10 000 toyoty si držia ceny 😉