Vrátila som priateľovi peniaze za darček
Vždy som si vedela všetko kúpiť a zadovážiť sama. jedine, čo som chcela od môjho priateľa bol jeho čas. Čas pre mňa a pre nás. Toho sa mi nedostáva. Som vždy sama, vo všetkých ťažkých chvíľach, vlastne vo všetkých chvíľach. Predvčerom stresoval, že nemá pre mňa darček, povedala som, že nič netreba, iba ak by bol pri mne. Kupovala som si jednu vec za 80 eur, objednala som si ju aj zaplatila. On povedal, že bude darček od neho a dal mi peniaze. Dnes ma opäť sklamal v jednej pre mňa veľmi dôležitej veci, Zase 1000 výhovoriek, prečo nie.
Tak som sa nahnevala a povedala som mu, že darček od neho nepotrebujem, že tou najväčšou hodnotou, ktorú vieme dať druhému človeku je svoj čas a pozornosť. Peniaze som mu poslala na účet. Že nie, ďakujem. Neplánujem mu ani dať to, čo som mu ja nakúpila. Niečo využijem ja, niečo darujem, niečo si nechám do budúcnosti, niečo vrátim. Nech je jasné, že je koniec.
@anonym_autor Good Work. Kolko mate rokov?
a teraz dolezita otazka: Co ti ten clovek vlastne dava a preco si s nim ked si stale sama? Preco mu na rovvinu nepovies, ze je koniec? Take teatralne gesta miesto jednoduceho oznamu: Som sklamana z celeho tvojho pristupu. Moja buducnst bude uz bez teba. Mozes si prist zbalit svoje veci v nedelu poobede.
Načo takéto teatro? Peniaze si nechaj ako odškodné a kopno ho do zadku
a teraz dolezita otazka: Co ti ten clovek vlastne dava a preco si s nim ked si stale sama? Preco mu na rovvinu nepovies, ze je koniec? Take teatralne gesta miesto jednoduceho oznamu: Som sklamana z celeho tvojho pristupu. Moja buducnst bude uz bez teba. Mozes si prist zbalit svoje veci v nedelu poobede.
@viestta veci u mna nema ziadne. A koniec ma odkomunikovany.
Načo takéto teatro? Peniaze si nechaj ako odškodné a kopno ho do zadku
@doriiis ziadne teatro nerobim, keby som robila, to by bola podivana. V tichosti odchadzam. Tak ticho ako som prisla.
Fajn riešenie. Aby si sa aj pohla do buducna, skús porozmýšľať preco mas takú potrebu validacie od druhých? Ak na to prídeš, a naučíš sa zabezpečiť si tento pocit sama, prinesie ti to novy level vyrovnanosti. Nebudeš musieť viac zdieľať cudzím ľuďom ako si naložila s privatnou záležitosťou pre pár likov 👍🏼 a virtualnych high fiveov
Fajn riešenie. Aby si sa aj pohla do buducna, skús porozmýšľať preco mas takú potrebu validacie od druhých? Ak na to prídeš, a naučíš sa zabezpečiť si tento pocit sama, prinesie ti to novy level vyrovnanosti. Nebudeš musieť viac zdieľať cudzím ľuďom ako si naložila s privatnou záležitosťou pre pár likov 👍🏼 a virtualnych high fiveov
@haley7897 ked to nemas komu povedat, s kym sa o to podelit, napises to tu. Len sa vypisat, zdoverit.
@haley7897 je tu plná stena a fórum takýchto "vykrikov do tmy".. od toho to tu je.. nie každý má plno priateľov s ktorými by mohol plakať pri pohári vína..
ked si nebola stasta, dobre si urobila
@anonym_autor teraz tú o "Karkulke"
to je trend pisat ako p.ca z romanu alebo je to jedna a ta ista osoba dookola a nielen tu ale aj v inych forach? alebo to chat gpt robi za vas ? lebo tolko trubiek pokope snad ani nemoze byt
to je trend pisat ako p.ca z romanu alebo je to jedna a ta ista osoba dookola a nielen tu ale aj v inych forach? alebo to chat gpt robi za vas ? lebo tolko trubiek pokope snad ani nemoze byt
@anonym_8dff4c Ja mam pocit, ze to je ta, co tu minuly tyzden riesila ten "dobiehajuci vztah"(rozumej ziadny).
Nie ze by nas to zaujimalo...
Ja som raz od môjho milého dostala odpoveď na to že nie som spokojná že nieje snami doma "čo chceš veď máš peniaze". Peniaze sú veľmi dôležité aby človek prežil ale nie to najdôležitejšie v živote.Radost ,smiech ,pokoj a pohodu si za žiadne peniaze sveta nikto nikdy nekúpi
@anonym_8dff4c Ja mam pocit, ze to je ta, co tu minuly tyzden riesila ten "dobiehajuci vztah"(rozumej ziadny).
@luccys co den o rovnaka tema ci styl pisania... a nielen tu . ale aj na fb forach etc ... ta ista osoba tie iste kokocinky ... samozrejme zahrame pred vianocami na city a nazbierame lajky aby sa precitlivele mamicky roztopily a pocitili caro sviatkov ...
možno aj tomu chlapovi odľahlo keď si spravila také divadlo.
tiež nie každý zvláda takéto výstupy

Dobre ,a ďalej