icon

Vypadávanie vlasov

timea_hajasova
Včera o 23:27

Už dlhšie ma trápi vypadávanie vlasov z ničoho nič… Je pravda, že 6 rokov dozadu som mala problém s poruchou príjmu potravy a tak to začalo, no odvtedy som už nabrala moju starú váhu, jem všetko, beriem vitamíny (C, D, B, železo, zinok, Biotín, omega 3-mastné kyseliny, kyselinu listovú), no vlasy mi stále padajú. Niekedy viac - niekedy menej, nikdy predtým som nemala problém s vypadávaním vlasov, keďže geneticky mám dané husté a tvrdé vlasy a teraz mám úplne riedke a jemné… Niekde musí byť problém, lebo gény toto nie sú. Som mladá baba. Verím, že správnou starostlivosťou, tie vlasy musím vrátiť naspäť. Budem rada za každú radu, už som zúfalá a neviem čo mám robiť:(… Chcem sa opýtať na Minoxidil. Akurát som domíňala fľaštičku od L’Oreal Paris Elseve Growth Booster sérum, no nevidím žiaden rozdiel, mám pocit, že mi začala padať ešte viac, alebo je to tým, že len slabé korienky púšťajú, aby prenechali miesto pre nové vlasy? Teraz som začala si dávať 1x-2x do týždňa do vlasov rozmarínový olej od Botanica z Dmky. Vmasírujem si to vždy do pokožky hlavy. Vopred ďakujem za odpoveď.

timea_hajasova
autor
Včera o 23:34

Taktiež som zabudla dodať, že tu som bola u obvodnej lekárky si urobiť krvný obraz a všetko mi vyšlo super… Aj štítnu žľazu mám v poriadku… Len mi povedali, že som úplne málinko mierne chudokrvná, tak mám začať brať železo a kyselinu listovú… inak nič strašné