icon

Vyrážky u 3 ročného dieťaťa

veron2811
Včera o 21:21

Dobrý večer, prosím vás, čo to môže mať syn na telíčku? Už to má tretí týždeň...po trojdňovej teplote sa takto vyhadzal...a rozširuje sa mu to, mal to na stehnách a jednom predlaktí, teraz už aj ústa a na brušku, detská nás odbila fenistil kvapkami, termín u koznej až september....nejaká alergická reakcia? Ekzém? Baktéria? Na ústach si to škriabe. Ďakujem za každý postreh.

kristina2412
Včera o 21:30

Nemôže to byť siedma choroba? Fenistil dávaj ďalej, je dobrý aj B vitamín napr. v kvapkách.

anonym_0a1608
Včera o 21:38

Naspäť k pediatricke. 3 týždne je na vyrážky už dlho

veron2811
autor
Včera o 21:40
@kristina2412

Nemôže to byť siedma choroba? Fenistil dávaj ďalej, je dobrý aj B vitamín napr. v kvapkách.

@kristina2412 nemal by to na dlaniach a chodidlách? U detskej to mal také suchšie , kúpala som ho v hypermangane....teraz zase červené a viac

kristina2412
Včera o 21:44
@veron2811

@kristina2412 nemal by to na dlaniach a chodidlách? U detskej to mal také suchšie , kúpala som ho v hypermangane....teraz zase červené a viac

@veron2811 dcéra má teraz, na dlaniach nemá nič , mala len na zadku, okolo úst a 2 ks na chodidlách. Ani staršia dcéra nemala na rukách , len pár na prstoch nôh.

veron2811
autor
Včera o 21:49
@kristina2412

@veron2811 dcéra má teraz, na dlaniach nemá nič , mala len na zadku, okolo úst a 2 ks na chodidlách. Ani staršia dcéra nemala na rukách , len pár na prstoch nôh.

@kristina2412 a tiež predtým teploty boli? Zajtra skúsim ešte radšej zavolať detskej ..už sa bojím,ma to ozaj čoraz viac...koľko to môže trvať vám povedali? Tie vyrážky kým zmiznú

kristina2412
Včera o 21:54

Mali vysokú horúčku obe, to nezvyknú mať , najprv som myslela, že úpal,ale obe sa vysypali. Hrdlo ho neboli?