icon

Je Dyson V15 Detect zázrak alebo marketingový trik?

30. apr 2026

Ahojte, uvažujem nad Dyson V15 Detect ale cena okolo 750 eur je dosť vysoká, momentálne mám klasický vysávač Bosch a funguje, zaujíma ma či je ten rozdiel v pohodlí a výkone naozaj taký veľký alebo je to skôr marketing, ak ho máte doma dlhšie budem rada za reálne skúsenosti, ďakujem

13uzivatelka11
30. apr 2026

Bosch myslíš že máš klasický podlahový a chces tyčový? Za mňa je tyčový naozaj veľmi praktický, hlavne pri každodennom vysávani. Ja som mala predtým tyčový aj podlahový, tyčový eta, ale ten časom ako keby stratil výkon a nedokázal povysávať piesok z mačacieho záchoda. Tak som si kúpila dyson a odvtedy podlahovym obývačku s kuchyňou ("prízemie") ani nevysavam, malý podlahový mám len na poschodí. Len teda mi príde ťažší, ale výkon super aj po vyše 2 rokoch

anonym_af8999
30. apr 2026

@anonym_autor vysávač Dyson V 15 .... mala som ho v ruke a vysávala, v "moc nóbl byte s mramorovou podlahou, za mňa - ani za 100€ by som nechcela, vysáva fakt čisté, ak sa namotajú vlasy, tak pohroma , v žiadnom prípade nesmie cez mokré, stále displej čosi píše, jedno nabitie vydrží ani nie celý byt/3izb/

puertorico
30. apr 2026

dievčatá a tie dyson vysávače nie sú ťažké do ruky ?

urshullita6541
30. apr 2026

ja som ho tiež pozerala, ale tá cena je prepal! my máme doma 2 psíky takže som nutne potrbeovala kúpiť niečo čo naozaj vysáva aj koberce...máme teraz tyčový eta terier a topka - má ohybný kĺb takže sa dostane všade, koberce nie sú problém a má aj nastavec na psa takže ho tak vyčešem a potom mám doma menej chlpov a aj drobce keď niečo náhodu vysypú alebo bežné denné upratovanie tak len dám dole zo stojana a idem pekne ... nepreplácala by som zbytočne