Čo robiť, keď sa varí sáčok s vývarom?

27. apr 2025

Dostala som domácu sliepku od Maminy, mrazenu. Včera som ju dala variť, ešte bola v kope, trochu zamrznutá, vôbec som nevedela, že vnútri sú drobky v mikrotenovom sáčku a ja som to cele varila s tým, zistila som to dnes, mám to cele vyhodiť, alebo myslite, že sa nam nič nestane ?

lenkasarka
27. apr 2025

Ja by som to určite nejedla.

zuzanita1609
27. apr 2025

Práve si prišla na techniku "suvidovanie" 😉- tepelná úprava mäsa v igelite...či ako sa to...😁.

kavasmliekom
27. apr 2025
kvadrinkaaa
27. apr 2025

Vyliala by som to 🫣

lukbe
27. apr 2025

Tu je to vaše, neumyvat hydinu🙈. Keby si ju umyvala, asi by si na to prišla.

lenkasarka
27. apr 2025

@lukbe ja tu budem za debila a vôbec mi to nevadí ja umývam aj hydinu

lukbe
27. apr 2025

@lenkasarka veď aj ja, ale kazdu chvíľu je tu o tom téma.

lenkasarka
27. apr 2025

@lukbe nevadí tak tu budeme dve za debilov 😂

lukbe
27. apr 2025

@lenkasarka jasné, nevadí. Mazľavé neumyté mäso vadí viac😉😂.

mk1111111111
27. apr 2025

@lenkasarka aj ja sa hlasim 😵💫🤣

lenkasarka
27. apr 2025

@mk1111111111 super tak už sme 3 👍🏻😁

henka123123
27. apr 2025

Vyliala by som to...ja tiez umyvam vsetko maso...

rozculena
27. apr 2025

@lukbe mazľavé je pokazené,na čerstvom mäse nemá byť čo mazľavé

ekira1
28. apr 2025

Neviem si predstaviť neumývať hydinu, veď zvyšky krvi, možno kostí ak je porciovaná, zvyšky peria, špinavých rúk.. no mňam.. igelitové vrecko by mi nevadilo, mikrotén už áno, on teplo neznesie. A nie je vhodný ani na mrazenie 🤷‍♂️