Vztah
Dobry vecer,poradite mi prosim? Rozumiem si so snubencom sme spolu skoro 5 rokov,ale problem je že mam pocit že nemusi veľmi moju rodinu. Moja rodina je zvyknutá sa stretavat hlavne spolu napr. Ideme k bratovi tak pridu aj rodicia a jemu to velmi vadi. Ale celkovo mam pocit ze mu moja rodina vadi. Lebo ked jeho rodina navhrne niekam ist tak v pohode ale s mojou je problem.Ja som taka ze chcem mat proste pekny vztah.Ale u neho je moja mama mam pocit ze nejaka hlupana alebo co.. neviem ci ma chapete ale ako keby jeho rodina bola sväta..a pritom je krstny mojho brata synovi ale nezajem proste ani sa neopyta ci nejaky darcek na vianoce davame atf..ale o jeho synovca a neter co ani jeho sestra ho nedala za krstneho aj penize im dava aj vsetko aky mate na to nazor?
Ste spolu 5 rokov a neviete sa normálne porozprávať?
5 rokov spolu a si taká,že chceš mať pekný vzťah... čo tak si sadnúť s tým teraz tvojim najbližším,s ktorým chceš byť po celý život a pokecať z očí do očí? 😏

Mas pocit mas pocit mas pocit... Co tak sa o takych vaznych veciach normalne otvorene porozpravat aby si vedela, co do buducnosti cakat/necakat?