Zdravim, zvazujem toeto dve oblasti, v Kalamaki by ma pobyt vysiel o nejakych 400€ menej konkretne Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza . Chcel by som ciste more co asi v Kalamaki bude, na druhej strane mam rad ked je moznost si prenajat paddleboard alebo kajak, co sa v Kalamaki asi moc neda skor v Laganas. Mam rad ked na vecer je co prebadat co v Laganase mi toho pride viac. Neviete ako sa da dostat vecer z Kalamaki do Laganas? Ci je tam neajaka doprava alebo taxi?
V laganase mam vyhliadnuty white premium olive hotel len je teda drahsi…
@dominik2795 Kalamaki som mala aj ja vyhliadnute. Ale ma obrovsku nevyhodu,neustale pocut hluk lietadiel. Inak by som tam hned isla.
@123miaa123 tak kazdych 40 min asi nie je take hrozne, na malorke som bol tiez blizko letiska a nejak som to nevnimal skor ma tie lietadla fascinovali, ale v noci ak by ma zobudilo asi by mi to vadilo, a v kalamaki si bola kde ubytovana prosim ta? bola v kalamaki na plazi moznost si prenajat paddleboard pripadne slapadlo?
@dominik2795 lietadla už cca po 21.00 nelietali aj kvôli korytnackam ktoré sú chránené... Boli sme v Golden sun hoteli asi 100m od pláže a dalo sa tam požičať šľapadlo..paddleboard neviem
@dominik2795 my sme boli minulý rok v kalamaki moja mama v laganase presne v tom hoteli white Olive takže ti to porovnám podľa nás...za mňa kalamaki krásna pláž, čiste more, príjemná oblasť obchody a reštaurácie v pohode, je to menej rušne ako v laganase avšak nad kalamaki nonstop pristávajú lietadla asi každých 40min čiže keď ti vadí zvýšený hluk tak kalamaki nie...nám to ale nevadilo čiže za mňa kalamaki bolo fajn...mama na laganase mi hovorila, že hotel super ale pláž ju sklamala a to stredisko je rusnejsie čo sa týka počtu ľudí, obchodov, a nočný život je tam pestrejší. Zdá sa mi za kalamaki-laganas je nejakych 10-15min busom a taxíky samozrejme že tam jazdia