Zatemnenie okna
Potrebujem poradiť - na 2 mesiace potrebujem vyriešiť okno v jednej izbe kde budú deti spať...aby som ho vedela zatemnit....nechcem do toho veľa investovať keďže je to len teraz na prázdniny....máte tip na overenú roletu, záves alebo niečo čo funguje?
Ďakujem
Ja mam z temu zatemnovaci zaves - je to taka folia, z jednej strany strieborna, z druhej cierna a som mega spokojna, robi super tmu... Využívam ho uz 2 roky
Ja mam z temu zatemnovaci zaves - je to taka folia, z jednej strany strieborna, z druhej cierna a som mega spokojna, robi super tmu... Využívam ho uz 2 roky
@soncafarma a mohla by som poprosiť odkaz na to?
@siklsi tiež mám z temu a lepšie ako závesy za 80€ ktoré sme mali https://share.temu.com/wxNkfemqnLB
@soncafarma a mohla by som poprosiť odkaz na to?
@soncafarma super, tak ta cena je super
A to môžem ráno zložiť z okna ? Neposkodi sa to lepenie? Alebo to viem nejak dohora zrolovať?
Najväčší lowcost prilep na sklo alobal. Inak mám z Ikei zatemňvacie závesy 🙂
Rolety, strieborné vonku. Stačí niekde milimeter a je miestnosť ožiarená. Rolety tesnia presne, záves by si musela mať úplne od stropu že sa šúcha po povale, po zemi a dotýka sa stien.
Ale záleží či chceš mať tmu alebo len prítmie aby dnu nesvietilo priamo slnko.

My mame zavesy z MK lozkoviny, Elias, podla mna to staci, ale nie je to uplne 100% zatemnenie. Vraj su lepsie este Ricardo. Sestrenica ma z Jimmy Textil.
Este si chvalia ludia aj take, co maju z rubovej strany taku ciernu vrstvu, videla som to na Temu atd., ale nemam osobnu skusenost.