Žihľavka…?
Ahojte,
prosím Vás, viete mi niekto poradiť?
Jedného dňa v novembri ma strašne začali bolieť kĺby, telo a z ničoho nič som dostal výsev, svrbeli ma dlane a chodidlá, bol to mordor. V priebehu rovnakého týždňa som bol na kožnom 3 x a odbery boli úplne v poriadku, žiadne CRP, ani borelióza ,ani iné markery neboli zvýšené /znížené. Jediné čo mi vtedy vyšlo, bol zlatý stafylokok. Je august, odvtedy som jedol omarit, peritol, medrol, iné antihistaminiká a počas reuma.,alergo-imuno.,gastro(aj gastrofibroskopicky) vyšetrení bolo všetko v poriadku. No stále mám svrbenie tela, fľaky už menej. Na kožnom to uzavreli ako chronická urtikária. Je to naozaj to? Čo môžem ešte urobiť, aby sa zistila príčina, resp.odstránila? Ďakujem
možno hlúposť, ale skúsim - používaš pri varení bujóny? ja sa takto vysypávam keď jem jedlá s dochucovadlami (aj v reštauráciach - dám si vývar s bujónom dva dni po sebe a hneď mám výsyp, tak isto aj azijské jedlá
@anonym_6110b0 ani veľmi nie, ale v ten večer som jedol krevety a azijske rezance v restauracii, ale aby to trvalo skoro rok?
@anonym_6110b0 ani veľmi nie, ale v ten večer som jedol krevety a azijske rezance v restauracii, ale aby to trvalo skoro rok?
@rennie2003 no ja som to mala asi 4 mesiace, lekari mi na nič neprišli, ja som si to len sama na sebe vypozorovala tým že som brutalne pozorne sledovala čím sa stravujem...
@rennie2003 Všimla som si, že máš na ruke nejaké náramky. Moja kamarátka tiež nosila také hovadiny z kolotočov, mala toho po tri kusy na oboch zápästiach. Ona s tým aj spala, sprchovala sa a stále to mala na tom tele.
Ani za nič jej nevedeli prísť na to, čo jej je, všetky výsledky mala dobré. Potom som jej povedala, že čo to má vkuse na tom zápästí, že to sú čínske haraburdy, nech to zo seba dá dole. Nakoniec jej zistili, že má niečo s krvou, s pečeňou a robil sa jej podobný výsev po tele ako tebe. Aj jej to mizlo a zasa sa to dokola objavovalo. Potom asi po polroku, kedy to zo seba zhodila, sa jej stav začal zlepšovať, až jej všetky problémy úplne vymizli. Bohvie jaké toxíny jej prenikali do tela cez kožu, keď to nosila. Takisto aj oblečenie je plné toxínov. Hlavne z číny, tie farebné polyesterové handry, môže to byť aj bavlna, ale v tých farbách môžu byť toxíny a potom sa to dostáva do tela. Takisto v jedle, treba si odsledovať kedy je to najhoršie, zapisovať si jedlo aké si jedol. A tak na to prídeš. Good luck.

možno hlúposť, ale skúsim - používaš pri varení bujóny? ja sa takto vysypávam keď jem jedlá s dochucovadlami (aj v reštauráciach - dám si vývar s bujónom dva dni po sebe a hneď mám výsyp, tak isto aj azijské jedlá