icon

Môže jedlo z KFC v tehotenstve ublížiť bábätku?

26. apr 2026

Baby zjedla som Qurrito a Twister tortilu z KFC. Strašne to ľutujem som v 6tt a mám inzulínovú rezistenciu teraz mám na týždeň vysadené aj lieky lebo vraj v tehotenstve sa nemôžu o týždeň idem na diabetologiu. Nestane sa nič bábätku? ,😢

anonym_049a7c
26. apr 2026

??

anonym_9f3910
26. apr 2026

a co by sa mu malo stat

anonym_c2ce40
26. apr 2026

@anonym_autor a co by sa mu stalo ? 😅😅😅 si tehotna nie chorá

autor
26. apr 2026

Nemôže mi moc vyskočiť ten cukor alebo inzulín a nestane sa preto niečo bábätku ? Mali ste niektorá v tehotenstve tu inzulínovú rezistenciu ?

autor
26. apr 2026

Teda mala som ju pred tehotenstvom neviem či ju ešte stále mám uvidíme po vyšetrení predtým som si dávala na stravu pozor ale dnes som zlyhala. Nejak ma ovládajú chute.

anonym_21dde9
26. apr 2026

Pane bože udri 🙏🤦‍♀️

moonlight1210
26. apr 2026

Toto neviem. Zajtra volaj na diabetologiu, ci ti hrozi zvyseny cukor a ci to moze ohrozit vyvoj babatka.
Myslim, ze ak by to bol problem, zavolaju si ta ihned. Ak to nie je problem, aspon budes kludna.

anonym_64eeaf
26. apr 2026

Dat sa do igelitu a cakat na porod. To dieta lutujem uz teraz. Bude to mat tazke...

thereisabear
26. apr 2026

Skôr ten stres škodí ako KFC. Pýtaj sa na to lekárky, nech ti to vysvetlí.

anonym_fdd21c
27. apr 2026
@anonym_autor

Nemôže mi moc vyskočiť ten cukor alebo inzulín a nestane sa preto niečo bábätku ? Mali ste niektorá v tehotenstve tu inzulínovú rezistenciu ?

@anonym_autor
v 6 tt je to uz babatko?

anonym_c96f83
27. apr 2026

ja by som sa nebala kvoli inzulinu ale hlavne o tu ich hygienu a datum spotreby suroveho masa. zdravi dospeli mali co robit ked vdaka kfc skoncili v nemocke s otravou a nieto ked tehotna zje pokazene maso