Má niekto zľavový kupón Dr.Max?
nema niekto a nepotrebuje?? Dakujen
@alan1234 môže byť tento? Do správy pošlem kod.
@svetlusska chces mieco co ma iba dr. Max? ...dr. Max je tak drahy, ze nakupis lacnejsie online v inych lekarnach aj bez zlavovych kuponov...
@svetlusska chces mieco co ma iba dr. Max? ...dr. Max je tak drahy, ze nakupis lacnejsie online v inych lekarnach aj bez zlavovych kuponov...
@anonym_5de973 ja nie.. ja mam iba kod do dr. Max ale nepotrebujem odtiaľ nič.autorka sa pýtala, ja som odpovedala
Ale iba na ich vyrobky
Pekne narodeniny. Vas kod 8889963 na 20 % zlavu na vsetky produkty nasich znaciek. Mozne kombinovat s akciou 2+1 zadarmo. Plati 14 dni. bit.ly/darcek-k-sviatku
@anonym_5de973 presne. Akonahle nejaka takato siet ponuka len tak kupony ... je to signal na to, ze su v zaklade drahsi. Cisto len marketingovy tah.
"najlepsie" tie kombinacie .. ze vdaka karte supermarketu XY ci nakupu tam .. nasledne zlava v lekarni/cestovke XYZ ... .jasne, len tak si budu odkrajovat zo svojvo zisku pre modre oci 🙂
@anonym_5de973 kde napríklad keď vieš poradiť prosím?ja u nich tie výživové doplnky kupujem a mne prídu lacne ,b komplex 120 tbl za 7 eur,vit.C tiež lacné,aj Magnesium
@anonym_5de973 kde napríklad keď vieš poradiť prosím?ja u nich tie výživové doplnky kupujem a mne prídu lacne ,b komplex 120 tbl za 7 eur,vit.C tiež lacné,aj Magnesium
@misienka123 najlekaren.eu, etabletka.sk...skus hodit do googlu co hladas a vyhodi ti moznosti....

@alan1234 môže byť tento? Do správy pošlem kod.