Zlé EKG- podozrenie na infark
Ahojte, prosím vás, stretli ste sa niektorá s tým, že vám EKG vyšlo ako „abnormal ECG“ a bolo tam napísané „cannot rule out anteroseptal infarct“? 😟
Mne robili EKG dvakrát a vyšlo podobne. Troponín som však mala v poriadku. Lekár mi odporučil ďalšie vyšetrenie.
Mali ste niektorá podobnú skúsenosť a nakoniec bolo srdiečko v poriadku? Ďakujem veľmi pekne za skúsenosti. ❤️
Mala.som.tlak na hrudi na dovolenke
@valeri1122 no tak sup na dalsie vysetrenia. Nieco tam bude niekde a ked nie tak co stratis?
@valeri1122 mne na ekg vyslo prekonany infarkt v minulosti. Bolo to prenosne ekg nie moc presne, na riadnom velkom EKG mi to iny doktor vysvetlil ze to tak napisalo ale v skutocnosti islo o nejake ramienka a infarkt som nemala. Som vsak po operacii srdca takze ho mam otvarane.
Hlavne zeny vedia infarkty prechodit a maju uplne ine priznaky ako u muzov
troponin ti brali jednorazovo ci opakovali po hodine a viac? Mali by sa robit 2 odbery
a neboj, vacsina infarktov je prezitelna a zvladnutelna ale samozrejme treba doriesit. Hlavne sa daj do kludu, stres skodi srdiečku asi najviac
Brali mi ho jednorazovo. Veď to snažím sa s tým vyrovnať a ukludnit sa.
@valeri1122 nie je hanba v tomto pripade si vypytat nieco na ukludnenie ...Kedy to podozrive ekg bolo? kedy mas dalsie vysetrenie? Vek 40-50 ci viac/menej?
Pred dvoma dnami som bola u lekárky a kardiolog 14.septembra a ja mam 36 rokov teraz . Ja som aj liecena na panicku poruchu a tetaniu. Takže pre mna je toto obrovský psychicky boj.
Ahoj, ekg pristroj sam vypise podozrenie na nieco, ale v drvivej vacsine je to hruby nacrt, ktory nezodpoveda realite, co je tomu pacientovi... ono staci, ze kusok roztraseny bol nalez v niektorych segmentoch krivky (lebo pacient dycha, pristroj uz je starsi atd.) a uz pise, ze nemozno vylucit x veci. Mne to tak pisalo podobne hluposti, ked som isla na ekg a bola som tehotna a babatko vtedy kopalo... krivka roztrasena... samozrejme lekar to musi zhodnotit, ak ti to zhodnotili vtedy ok, tak sa nemusis bat.

co ta priviedlo na EKG? Nejaka epizoda?