Objednával teraz niekedy niekto z tejto strany? Skúsenosti ?
Objednávam pravidelne. Nikdy žiadny problém.
@michaella24
@enmery áno? Lebo som čítala nie dobre recenzie ale nešlo mi to do hlavy keďže stránka aj aplikácia vyzerá seriózne. Mám väčšiu objednávku tak sa nemusím báť? 🫣
Keď sa bojíš tak si to chod kúpiť do kamennej predajne.
Už objednávam inde, ale áno zoohit je spoľahlivý eshop
Vieš, ja som za rok s ničím nemala najmenší. A objednávam fakt veľa.
Áno, objednávame granule pre psa aj pre mačky, konzervy, hračky... Niekedy aj dva či trikrát do mesiaca. Stalo sa, že vo vyťažených obdobiach objednávke trvalo trošku dlhšie kým prišla, ale nemám negatívnu skúsenosť.
Minulý týždeň som mala objednávku,už je všetko doma a všetko bolo ok.
@janai1 myslím, že je to Český obchod. Tam nemám cestu.
@monca1977 super som rada. Tak objednám .. ďakujem krásne všetkým za skúsenosti
Zo zoohit som objednala par krát. A raz to bola veľká objednávka niečo cez 100€. Všetko bolo ok.
Teraz niekedy tiež chcem urobiť veľkú objednávku kvôli mačkam
Pravidelne niekolko rokov objednavam len odtial, nikdy nebol ziaden problem.
bezne uz roky objednavam, kazde dva mesiace aj za 150 e, aj na dobierku nie je problem...za 2 pracovne dni tovar pride...obchod je rozsireny aj v nemecku dost.
Uz som dokonca aj 2x reklamovala tovar a bez problemov. Len som poslala fotku, ze prislo nieco poskodene a poslali mi novy tovar na ich naklady.
Zoohit je pre nas najoblubenejsi eshop,nakolko ma ovela lepsie ceny ako Superzoo,vyrazne nizsie ceny podotýkam,pravidelne objednavame odtial,vzdy vsetko ok, raz dokonca prisla krabica poskodena, poskodil prepravca, reklamacia vyriesena obratom na 1*.
roky odtiaľ objednávame, objednávky sú takmer vždy nad 100€. Na začiatku som to dávala na dobierku, teraz už s platbou vopred. Problém sa vyskytol len jediný raz. Prišli granule po dátume spotreby (nie dlho, pár dní). Reklamáciu okamžite vyriešili a poslali nové balenie.
@lubmar veď toto, pozerala som super zoo a neuveriteľne rozdiely medzi cenami.
Nakupujeme často, väčšinou objednávky 50-100e, platba vopred, nikdy problém nebol.
Tak ono asi vsade je lacnejsie ako v Superzoo. Ale Zoohit ma dobre ceny, postovne zdarma, vernostny program (zbieras body), plan uspor… niekedy nejaky kod na zlavu ci darcek, urcite sa oplati stat sa pravidelnym zakaznikom
veru, my kupovavame granule pre kralika, a tam je rozdiel neuveritelnych 7 eur!!! na jednom baleni, 7 eur!!
Objednala som. Len som musela 3 objednávky urobiť lebo že nadrozmerný tovar. Ideme mať mačičku tak som potrebovala komplet celú výbavu pre ňu od prepravky, wc skrabadla až po misky a hračky
Áno, pravidelne. Bez problémov a dodanie je väčšinou rýchle.