icon

Zoznámenie sa

ferko25
Dnes o 16:48

Mám 36 rokov, poraďte mi, ako sa efektívne zoznámiť. Môj život sa pohybuje len okolo práce, skúšal som už akékoľvek zoznamky, no neúspešne. 🙂 Viem, mal by som chodiť viac medzi ľudí, ale kde.

anonym_7fb3dd
Dnes o 16:50

A už si sa stal tým policajtom? žeby si ma zatkol? 😍

anonym_ccca99
Dnes o 17:16

Ja chodím medzi ludi a aj tak som sa s nikým nezoznamila 🤣 takže ani to nie je riešenie

ferko25
autor
Dnes o 17:31
@anonym_ccca99

Ja chodím medzi ludi a aj tak som sa s nikým nezoznamila 🤣 takže ani to nie je riešenie

@anonym_ccca99 tak to sme v poriadnej kaši. 😃😃😃

anonym_fd0f6d
Dnes o 17:55

Oslovil ma chalan pri behu, ďalší keď som bola s kamoškou na káve, ďalší len tak, keď som šla okolo neho, ďalší vo fitku, keď mi držal dvere. A síce som vydatá, tak som pozvanie odmietla ale keby nie, tak by som určite šla s nimi von. 🙂

marco76
Dnes o 17:59
@anonym_fd0f6d

Oslovil ma chalan pri behu, ďalší keď som bola s kamoškou na káve, ďalší len tak, keď som šla okolo neho, ďalší vo fitku, keď mi držal dvere. A síce som vydatá, tak som pozvanie odmietla ale keby nie, tak by som určite šla s nimi von. 🙂

@anonym_fd0f6d .. veď (aj) preto chodia vydaté medzi ľudí .. keby niečo ,-)

anonym_fd0f6d
Dnes o 18:05
@marco76

@anonym_fd0f6d .. veď (aj) preto chodia vydaté medzi ľudí .. keby niečo ,-)

@marco76 ja chodím medzi ľudí, lebo nemám doma fitko, kaviareň, bežeckú trať a neuveríš ani vlastné námestie, kam by som šla na zmrzlinu 😱.

marco76
Dnes o 18:06
@anonym_fd0f6d

@marco76 ja chodím medzi ľudí, lebo nemám doma fitko, kaviareň, bežeckú trať a neuveríš ani vlastné námestie, kam by som šla na zmrzlinu 😱.

@anonym_fd0f6d .. pochopiteľne .. veď človek sa potrebuje socializovať .. plus pochváliť, že je dopyt .. má to logiku i opodstatnenie