Názory na vzhľad Zuzany Plačkovej po plastických operáciách
Máte ju radi ? Alebo nie? Aky mate nanu názor aj co sa týka vzhľadu? Mne sa veľmi páči po tých plastikach
Po prvej plastike nosa sa mi pacila velmi, vtedy bola riadna kočka, no škoda že išla na tú druhú plastiku kde jej pekné črty prerobili a teraz je taká typická plastiková ako ten pán Ken umelý. Na jedno kopyto ma xicht s ostatnými, po prvej plastike nosa bola krásna zaujímavá.
Plastiky jej výzor zlepšili , ale iba do určitej doby , už to je len horšie a horšie . A čo sa týka jej “podnikanie “ …vôbec ma neprekvapuje že u nás dokáže zarobiť, stačí si spomenúť kto u nás vyhral posledné voľby . Hold , sme veľmi jednoduchý národ
@anonym_autor videla si ju bez filtra?
Nie nepomohla si plastikami a rozum sa vymenit hold neda.
@anonym_autor videla si ju bez filtra?
Nie nepomohla si plastikami a rozum sa vymenit hold neda.
@natalka13 presne, skoda ze neexistuje plastika na rozum, to by jej pomohlo! A hej este chrbtivu kost by mohli dorobit krdze ju asi nema... lebo kazdy kto sa nenarodil vcera vie, ze kolagenu ani z kaviarne nemohla zarobit tolko ako sa prezentuje 🤑
No.Predtym pekna nebola.Teraz je pekna jedine na vyretusovanych fotkach.Akonahle ju clovek vidi nazivo,ci videu bez filtra ja si myslim ze je to dost zle.
1. tato "dama" , aj s jej manzelom, je uplny vysmech spolocnosti a poctivo pracujucim ludom
2. nech si kazdy robi so svojim ksichtom co chce. podstatne je, ze sa paci sama sebe

@anonym_autor Nemám ju rada - obyčajná dílerka drog pre papalášov, ktorí ju kryjú