icon

Ako sa býva v Red Oak Lužianky?

ejus32
Dnes o 08:24

Dobrý deň,

našla som tu dve fóra, ale už trošku staršie a odvtedy sa to v tejto lokalite rozrástlo.
Uvažujem nad bývaním v Red Oak v Lužiankach a zaujíma ma ako sa tam býva, či ste spokojní a hlavne, či je tam veľa detičiek.

Ďakujem krásne za odpoveď

Erika

anonym_dfc670
Dnes o 08:31

vsak to je byvanie na luke , bez auta o nicom a nic tam nie je , za mna nie

ejus32
autor
Dnes o 09:14
@anonym_dfc670

vsak to je byvanie na luke , bez auta o nicom a nic tam nie je , za mna nie

@anonym_dfc670 Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Takže sa vám tam nebýva dobre?

anonym_21043f
Dnes o 09:18

Ahoj, bývajú tam švagrovci, ale ja by som tam nebývala , autobus široko ďaleko nie je. Obchod také centrum sa tam stavia, hneď pri vchádzaní , pri prvých domoch
Ale otrok vozenia.
Lebo Lužianky ako také majú MHD , vlak
Ale dostať sa tam z red oak ťažko . To aj keď budú pubertiaci, na strednych školach, to je oničom. Donekonečna vozenie aj seba, aj det

anonym_dfc670
Dnes o 10:02
@ejus32

@anonym_dfc670 Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Takže sa vám tam nebýva dobre?

@ejus32 kolegova sa stazuje, za tie prachy si kup nieco co sa stacvia v nitre v meste kde mas vsetko na dosah pesimbusom ,

ejus32
autor
Dnes o 10:21
@anonym_dfc670

@ejus32 kolegova sa stazuje, za tie prachy si kup nieco co sa stacvia v nitre v meste kde mas vsetko na dosah pesimbusom ,

@anonym_dfc670 Ďakujem, áno, tie ceny sú ozaj rovnaké ako napríklad na Chrenovej, kde bývame teraz.

martul
Dnes o 10:32

@ejus32 doprava katastrofa, veľa spoluobčanov, hneď na začiatku maličké obchodné centrum, žltá voda

ejus32
autor
Dnes o 10:48
@martul

@ejus32 doprava katastrofa, veľa spoluobčanov, hneď na začiatku maličké obchodné centrum, žltá voda

@martul Dobrý deň, ďakujem pekne. Tých spoluobčanov, myslite… menšinu? Alebo chápem nesprávne? 🙂

ejus32
autor
Dnes o 10:49
@anonym_21043f

Ahoj, bývajú tam švagrovci, ale ja by som tam nebývala , autobus široko ďaleko nie je. Obchod také centrum sa tam stavia, hneď pri vchádzaní , pri prvých domoch
Ale otrok vozenia.
Lebo Lužianky ako také majú MHD , vlak
Ale dostať sa tam z red oak ťažko . To aj keď budú pubertiaci, na strednych školach, to je oničom. Donekonečna vozenie aj seba, aj det

@anonym_21043f Dobrý deň, ďakujem pekne. Veru tá dostupnosť🫠 je také jediné pre mňa… a švagrovci sú vo všeobecnosti spokojní?

anonym_21043f
Dnes o 10:52
@ejus32

@anonym_21043f Dobrý deň, ďakujem pekne. Veru tá dostupnosť🫠 je také jediné pre mňa… a švagrovci sú vo všeobecnosti spokojní?

@ejus32 sú , lebo majú ročne a dvojročné dieťa , takže to zatiaľ absolútne nepociťujú, ale to príde , škola a škôlka , hovorím aj pre pubertiakov.začne to deckam veľmi vadiť . Buď taxík alebo rodič
Tam iné východisko nie je
Radšej ostanem v byte v meste , kde mám všetko na skok
A možno sa tu niekto vyjadrí , že sa dobre býva
Sme rôzni
Mne by to nevyhovovalo

anonym_21043f
Dnes o 10:53
@ejus32

@martul Dobrý deň, ďakujem pekne. Tých spoluobčanov, myslite… menšinu? Alebo chápem nesprávne? 🙂

@ejus32 áno , Lužianky sú plné cigaňov, takých tých ozaj echt , ale je to ďaleko od red oak

ejus32
autor
Dnes o 11:03
@anonym_21043f

@ejus32 áno , Lužianky sú plné cigaňov, takých tých ozaj echt , ale je to ďaleko od red oak

@anonym_21043f Ďakujem 🙂 aj na to treba určite prihliadať

martul
Dnes o 11:13
@ejus32

@ejus32 chápete správne, plná škôlka, celá ,, stará " časť luzianok

ejus32
autor
Dnes o 11:34
@martul

@ejus32 chápete správne, plná škôlka, celá ,, stará " časť luzianok

@martul Ďakujem, ale tak to je ďaleko od tejto časti a zasa aj závisí ako sa správajú