Ako sa býva v Red Oak Lužianky?
Dobrý deň,
našla som tu dve fóra, ale už trošku staršie a odvtedy sa to v tejto lokalite rozrástlo.
Uvažujem nad bývaním v Red Oak v Lužiankach a zaujíma ma ako sa tam býva, či ste spokojní a hlavne, či je tam veľa detičiek.
Ďakujem krásne za odpoveď
Erika
vsak to je byvanie na luke , bez auta o nicom a nic tam nie je , za mna nie
@anonym_dfc670 Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Takže sa vám tam nebýva dobre?
Ahoj, bývajú tam švagrovci, ale ja by som tam nebývala , autobus široko ďaleko nie je. Obchod také centrum sa tam stavia, hneď pri vchádzaní , pri prvých domoch
Ale otrok vozenia.
Lebo Lužianky ako také majú MHD , vlak
Ale dostať sa tam z red oak ťažko . To aj keď budú pubertiaci, na strednych školach, to je oničom. Donekonečna vozenie aj seba, aj det
@anonym_dfc670 Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Takže sa vám tam nebýva dobre?
@ejus32 kolegova sa stazuje, za tie prachy si kup nieco co sa stacvia v nitre v meste kde mas vsetko na dosah pesimbusom ,
Ahoj, bývajú tam švagrovci, ale ja by som tam nebývala , autobus široko ďaleko nie je. Obchod také centrum sa tam stavia, hneď pri vchádzaní , pri prvých domoch
Ale otrok vozenia.
Lebo Lužianky ako také majú MHD , vlak
Ale dostať sa tam z red oak ťažko . To aj keď budú pubertiaci, na strednych školach, to je oničom. Donekonečna vozenie aj seba, aj det
@anonym_21043f Dobrý deň, ďakujem pekne. Veru tá dostupnosť🫠 je také jediné pre mňa… a švagrovci sú vo všeobecnosti spokojní?
@anonym_21043f Dobrý deň, ďakujem pekne. Veru tá dostupnosť🫠 je také jediné pre mňa… a švagrovci sú vo všeobecnosti spokojní?
@ejus32 sú , lebo majú ročne a dvojročné dieťa , takže to zatiaľ absolútne nepociťujú, ale to príde , škola a škôlka , hovorím aj pre pubertiakov.začne to deckam veľmi vadiť . Buď taxík alebo rodič
Tam iné východisko nie je
Radšej ostanem v byte v meste , kde mám všetko na skok
A možno sa tu niekto vyjadrí , že sa dobre býva
Sme rôzni
Mne by to nevyhovovalo

vsak to je byvanie na luke , bez auta o nicom a nic tam nie je , za mna nie