icon

Ako sa skontaktovať s urológom MUDr. Brezovským?

frida1990
17. jan 2024

Ahojte, už niekoľko dní sa snažím objednať k urológovi MUDr. Brezovskému v Nr, ale neviem sa tam vôbec dovolať. Číslo mám z internetu (pevná linka). Máte prosím niekto platné číslo alebo e-mail, aby som sa mohla objednať? Vopred ďakujem.

aduskalac
17. jan 2024

@frida1990 tam sa dovolat je umenie.Najlepsie osobne

slavkav
24. jan 2024

ja ked som objednavala manzela, tak som vyplnila ten formular na ich stranke a oni mi zavolali naspat. aspon teda dufam, ze to bolo cez ten formular, lebo tiez som sa tam nevedela vobec dovolat.

frida1990
autor
24. jan 2024

@slavkav k MUDr. Brezovskému? Ja som nenašla žiaden formulár, volala som každý deň stále dookola a konečne mi dvihli 😀 takže už máme termín

slavkav
24. jan 2024

@frida1990 áno k Brezovskemu

jj_anka
24. jan 2024

Len skúšať treba, ale tam je všeobecne problém sa dovolať

evik13
4. nov 2025

Termín je zbytočný, mala som dvakrát takýto Termín a dvakrát som sa tam vôbec nedostala. Raz vôbec nezavolali, že neordinujú, na ten druhý som sa nedostala, po vyše hodine čakania som musela odísť, mala som ďalších lekárov s deťmi. Neviem prečo takúto službu vôbec ponúkajú

evik13
4. nov 2025

Napriek objednaniu som sa dva mesiace nedostala na vysetrenie, nevedela som, že pri objednaní na termín aj tak čakáte minimalne vyšše hodinu, takže asi len ráno treba na 6 prísť a čakať. V podstate je to za jedno aj tak sa čaká.

evik13
4. nov 2025
@evik13

Napriek objednaniu som sa dva mesiace nedostala na vysetrenie, nevedela som, že pri objednaní na termín aj tak čakáte minimalne vyšše hodinu, takže asi len ráno treba na 6 prísť a čakať. V podstate je to za jedno aj tak sa čaká.

@evik13 a ak čakať dlho tak určite radšej zadarmo