icon

Amatérsky fotograf na malú svadbu - Nitra

lulatothka
2. júl 2020
simonah73
2. júl 2020

tak ak neplanujes svadbu opakovat a poznas pracu toho fotografa tak preco nie. predsa len je to niekedy udalost, ktora sa v zivote uz nezopakuje, tak ci Ti to stoji za usetrene peniaze, ktore by si dala za profesionala ked zabery budu naprd a nezostane Ti ziadna pamiatka.

selu11
2. júl 2020

@lulatothka Niekdy aj "amatér" fotí krásne. My sme na svadbe nemali profesionála a som maximálne spokojná 😉 Verím že jeho prácu si už viedla.

deti95060810
2. júl 2020

neodporúčam....mala som tak na svadbe. A výsledok? mám fotku kde fotogram odfotil toho druhého fotogr. ako fotí....😀
Inak fotky sú už dávno kdesi zahodené lebo manž. stroskotalo...😉

elenka74
2. júl 2020

Aspoň poloprofi, aby vedel, čo fotiť, niektorí chcú všetko zachytiť, tak behajú a skáču ako srny a nakoniec neodfotia nič. A ak budeš náhodou aj kameramana, takýto amatér je pre každého kameramana živelná pohroma.

karhu
2. júl 2020

sestra mala na svadbe "fotografistu", amatera a v tomto pripade velkeho babraka, ktory sa hlasil za umelca..vysledok, ziadne pouzitelne foto zo svadby a este aj neprijemne zazitky s tzv fotografistom, ked ziapal po ludoch nech mu urobia priestor, ved on predsa foti😀

sara07
2. júl 2020

však si zober baliček obrad + portrét a obed, hostinu malu čo budete mat ti sfoti aj niekdo z rodiny
ja by som neriskovala, a videla si jeho prácu, nič iné ti okrem obručky a fotiek zo svadba neostane ako pamiatka

yoxinka
2. júl 2020

Neviem, záleží od toho, kto to je, či vôbec vie fotiť, čo fotí ... Našu svadbu fotil kamoš. Bola to prvá jeho svadba a strašne bol z toho vystresovaný. Ale on fotí, dlho a baví ho to. Asi 3mesiace nám hovoril, že fotiť hocičo a fotiť svadbu je strašný rozdiel ... ale presvedčili sme ho. Nafotil nám svadbu krásne. Profík by to možno nafotil lepšie, ale my sme boli spokojní. Kamoška, keď videla tie fotky, presvedčila ho aj ona a fotil svadbu aj im 🙂. A tam už ani nebol taký sklepaný 😜. Ale len tak cudziemu, neviem či by som dala fotiť svadbu.

lauriinkaa
2. júl 2020

My sme mali, tak ľutujem. Ani jedna foto nebola dobrá, mohol nas radsej fotiť moi otec co nevie foťák ani držať..

ivangeline
2. júl 2020

Manžel takto fotí. Zatiaľ boli spokojní. Teda nikto nekritizoval, skôr odporúčali ďalej. XD

maris5
2. júl 2020

Videla si nejaku jeho pracu? Pridaj link, to ti lahsie poradime.
Niektori " amateri " fotia profesionalnejsie ako ti co si hovoria profesionali.

krisbar
2. júl 2020

Nikdy!!! Toto je jedina vec co zo svojej svadby lutujem. Fotil nas kamarat a sice mame fotky, ale nemaju vobec ziadny naboj, iskru, kreativitu a bohuzial ani kvalitu foteneho ☹( ny sme sa este v nedelu obliekli a mali fotoshooting s profifotografom a to uz bola ina liga...takze za mna...usetrite radsej na vyzdobe a inych chujovinach ale na fotkach nie.

titla
3. júl 2020

Moja sestra mala na portretove fotenie a obrad profesionalneho fotografa a na hostine fotil zenichov kamarat. Tie fotky nie su zle, ale je ich malo, lebo chlapik urobil vzdy par zaberov a potom sa uz zabaval s ostatnymi hostami a potom skoro vsetko su to len fotky zenichovej strany.

nikelca
5. júl 2020

Ja som tak sesternicu fotila svadbu malú teraz cez kotolňu hostinu len doma. Ona hovorila že jej stačí fotky si chválila. Ja mám zo svadby fotky od profesionálky a nie som spokojná skôr čo mám fotky od kamošky čo nás pred svadbou sfotila. Síce ich je len pár ale to su moje svadobné fotky 🙂

judar
5. júl 2020

Ak si z Nr tak riadny bacha hlavne na tych co maju vychodenu strednu umelecku skolu ci skolu dizajnu zameranu na fotografovanie lebo je vela takych co sa chvalia tym ze studovali tento odbor a portfolio maju take ze fotili pre toho pre tamtoho dokonca aj do televizie a realne ich kreativita stoji za hovno rovnako sa najdu aj taky amater co ma tez portfolio jak neviem co este ktomu retuser do komba a tiez fotky s iskrou na prd a hrdia sa ako profici a nafotenu maju len daku podradnu seriu cosplayov z Animefestov a podobne ...moje skusenosti su prave s takymito strasne zleee

katrin69
7. júl 2020

https://azfotografka.wordpress.com
https://www.facebook.com/andreamagova.photograp...
http://www.andreazavodna.sk
Dúfam, že ma nezabije 😅
Som s ňou spokojná. Fotila ma pred 5rokmi, už ako začiatočníčka mi spravila skvelé fotky. A bola to jediná kamarátka, o ktorej som vedela, že má foťák a fotí 😅

ivangeline
24. aug 2020

Môj manžel, ak ešte nikoho nemáte. Ak máte záujem, pošlite email a posle fotky.