icon

Biorezonancia v Nitre - skúsenosti

smolinka024
10. nov 2020

Mate niekto skusenosti s touto diagnostikou? Negativa vs. pozitiva ?! Dakujem

luxus10
Autor odpoveď zmazal
luxus10
Odpoveď bola odstránená
stary_ujco
12. nov 2020

Nič nefunguje. Iba biorezonancia pomohla... Ano, jasne. Nic neviem, iba tliacham.

luxus10
Odpoveď bola odstránená
luxus10
Odpoveď bola odstránená
stary_ujco
Odpoveď bola odstránená
luxus10
Odpoveď bola odstránená
stary_ujco
13. nov 2020

@luxus10 takže frekvenčný biorezonator je zariadenie sluziace raz na liecenie ludi a raz na dezinfekciu miestností? A nemusis mi nadávať, lebo ti admin ešte zmaže príspevky...

anicka176
13. nov 2020
mirkaz156
13. nov 2020

@smolinka024 mám skúsenosť z Trnavy. Keď je nejaký problém, ktorý chceš vyriešiť - príčinu aj dôsledky ale fakt sa ti to nechce riešiť cez dr. lebo každý ťa pošle niekam inam... Tak áno stojí to za pokus. Manželovi tak pomohli s psoriázou. Vedela som že k dr. ho nedostanem aj to že je to pravdepodobne zo stravy... Dokázal ten stroj posúdiť čomu by sa mal manžel vyhýbať a čo všetko to spôsobuje. Pokiaľ to dodržiava tak sa psoriáza úplne minimalizuje.
Niekomu dokážu pomôcť aj homeo. Je to uhol pohľadu. 😊 Inak som názoru že všetko spôsobuje psychika... ale tiež si neviem pomôcť 🤦

luxus10
Odpoveď bola odstránená
luxus10
Autor odpoveď zmazal
luxus10
Odpoveď bola odstránená
mirkaz156
13. nov 2020

@luxus10 psychika spôsobuje aj oslabenú imunitu a oslabená imunita súvisí s priebehom a prejavmi ochorenia a aj s trvalými následkami. Nie nemyslím že za všetko mikrobialne môže psychika súvislosti sú všelijaké ale tak hádam nikto neočakáva že také hiv alebo iné autoimunitné ochorenia vie biorezonancia vyliečiť. Nikto nemá tú moc liečiť všetky choroby sveta 🤷

luxus10
Autor odpoveď zmazal
stary_ujco
13. nov 2020

Tak my hlupe ovce otroci ideme makať. Lebo farmafirmy a zli lekári do nas pchaju chemiu a pritom by nam stacil pristroj za 28 tisíc a HIV virus po "oziareni" frekvencnym menicom pukne a choroba bude fuč. A rockefeller aj so sorosom budu žiť večne, lebo ich telo sa prečistí a budu im tela fungovať ako malym babetkam.

luxus10
Autor odpoveď zmazal
luxus10
Autor odpoveď zmazal
rawmamka
13. nov 2020

@luxus10 Ak som aj o biorezonancii premýšľala a uvažovala o nej ako o alternatívnej liečbe, tak potom, čo som si prečítala tvoje komentáre k tejto diskusii, ma už len pri pomyslení na biorezonanciu doslova napína na zvracanie....

luxus10
14. nov 2020

@rawmamka tak sa pokojne vyvracaj, tolko hnusu co sa tu vyskytuje, je hadam len u romacov, pokojne pokracujte dalej, na kridlach svojho poznania....

luxus10
14. nov 2020

vymazane, takto tato diskusia nabera skutocne na hodnote, vam treba tento stav, ktory tu je , a do kazdej rodiny jeden virus....a trapte sa ako viete...

luxus10
14. nov 2020

blbi lidi taki lidi, pan buh je ma stejne rad...
@stary_ujco

luxus10
14. nov 2020

@stary_ujco rozhodne to nie je terapia pre ludi co uzivaju drogy...

luxus10
14. nov 2020

a dufam, ze tymto bude tato diskusia uzavreta, zaver: ludia, nechodte tam, lebo stary ujco si to nepraje, nahodou vam to moze pomoct, ale na koniku sa o tom nesmiete dozvediet...

autorke temy to azda stacilo...

stary_ujco
14. nov 2020

Takže už nielen farmafirmy ale aj modrý koník nechce, aby boli ľudia zdraví... Pravdu sa ale dozvieme na badatelovi... Zdjelajte kim to nezmazu

zasnubena
20. nov 2020

@smolinka024 moja skusenost, velmi nam pomohli, neminuli sme ziadne vysoke sumy, vzdy vedeli vyjst v ustrety, isla som tam uz zufala s malym synom..pretoze lekari nic neriesili...nedam na nich dopustit. Za 2 mesiace sme mali po problemoch. Vrelo odporucam, aj odporucat budem. Napokon, ked tam aj niekto ide, kazdy si svojim rozumom usudi, ci ano, alebo nie. Kazdy moze vstat a odist. A povedat nie.

sasha871
10. okt 2022

@mirkaz156 prosim na koho v TT sa mam obratit s buotezonanciou? Dakujem

mirkaz156
10. okt 2022

@sasha871 boli sme u jany štoderovej. Viac sedení ale super pomohlo nám to vtedy aj s manželom sme to absolvovali boli sme spokojní 😊

vorkola
25. feb 2024

Keby ta biorezonancia bola taka uspesna ,tak potom by u Mudr.nebolo ziadne CT, ani Mr.Podla mna biorezonancia je podvod, A co na to lekari hovoria?, ved toto je oblb, Keby to bolo aspon k niecomu dobre,overene,tak by to uz schvalili aj poistovne ,a necakalo by sa uz len na sono 2 az 3 meciace,a o CT, a Mr ani nehovorim ,RTG, CT,MR, su ofialne schvalene na celom svete ako vysetrovacie metody, ale ta biorezonancia ,mi pripada ako cary mary,,skoda vyhodenych penazi.

kaja30
27. okt 2024

@vorkola no ja som bola na biorezonancii minulú stredu a musím povedať že to funguje. Bola som veľmi tuhý fajčiar, denne krabičku až krabičku a pol cigariet. Len ráno ku káve 3-4 cigarety bez problémov. Keď som videla že mám v krabičke 2 cigarety, už som mala také nervy a stresy, že manžel sám hneď šiel a kúpil mi ďalšie. Po absolvovaní biorezonancie minulú stredu, som si doteraz absolútne nezapalila ani jednu cigaretu. Nerozumiem tomu a vôbec nechápem že zrazu absolútne nemám pocit nedostatku nikotínu. Absolútne mi nikotín zrazu nechýba 🤷 Bol na to môj otec asi 7 rokov dozadu a nechápala som ako tiež mohol zrazu prestať fajčiť. No teraz som to sama absolvovala a síce tiež nechápem že zrazu absolútne nepociťujem nedostatok nikotínu ale som po vyše 20. rokoch rada že sa mi to podarilo. Áno po jedle či pri káve mám taký zvláštny pocit keďže moja rutina bola pri káve a po jedle cigareta, ale to už proste nie je... Je to zaujímavé ale je to tak. Chystá sa na to aj známy a ďalší manželov kolega. Nechápu keďže ma poznajú aký ťažký závislák som bola že zrazu ten nikotín nepotrebujem. Nie sú na tom až tak ako som bola ja, ale tak tým že som prestala ja (aj keď je to len pár dní) prestanú s tým tiež. Ja som si doteraz nedokázala predstaviť ani deň bez cigarety, ani pol dňa a nie to už niekoľko dní