Bol by záujem o opatrovanie v Nitre?
Ahojte mamičky. Mám 39 rokov, som matkou 2 dievčat ( 7 a 9 ročné baby). V minulosti som opatrovala detičky v Nitre. Bývame v rodinnom dome. Dlhodobo sa mi nedarí zamestnať v administratíve, tú som vyštudovala. Rozmýšlam, že sa vrátim k opatrovaniu detičiek, kým sú moje baby v škole. Obyvačka by bola herňou ako doteraz. Máme hosťovskú izbu, ktorá by bola spálňou. Deti by som samozrejme nenútila spať, ale si myslím, že oddych na lôžku pri počúvaní čítanej knihy alebo rozprávky z cd prospeje. Raňajky - nátierky, obedy - dovoz z reštaurácie, olovraty - jogurt, puding alebo kaša. Dvor máme veľký, 15 árov, tak by sa bolo kde vyhrať. Babám ostal aj pevný detský mini bazén, šmýkľavka, pieskovisko, ... a veľa iných hračiek. Štát prispieva 160 € na detské skupiny rodičom. V skupine môže byť max. počet detičiek 3. Starostlivosť o dieťa by rodičov vyšla 400€, strava 130€, spolu 530€ - 160€ štátny príspevok. Takže rodič zaplatí 370€. Pri nástupe by som brala príspevok 10€ na mesiac x počet mesiacov v zmluve - na pranie postelného prádla, uterákov, hygienické vreckovky, učebný materiál, farbičky, papiere, .... Robím si taký malý prieskum, či by bol záujem? Dajte mi vedieť. Prajem pekný večer 🙂

Zdravím Vás. Ďakujem Vám za vyjadrenie svojich názorov a zároveň ďakujem za postrehy, rady a tipy