icon

Čo navštíviť v Nitre počas jedného dňa?

lenka_da
8. feb 2025

Ahojte, prosim vas, poradte... Mame na navsteve tinedzerku z Pariza. Zajtra sa mame stretnut s priatelmi, aby sme to mali cca na polceste, vybrali sme Nitru. Co moze turista vidiet v Nitre? mestsky hrad, pesia zona, kalvaria, toto mame za chvilku obehnute. Zobor je uz dost od veci, idealne by bolo nieco blizko hradu, ale nemusi... Chceli by sme sa zdrzat takmer cely den. Je tu niekto z Nitry, poradite, co mozeme v nedelu v Nitre robit? My sme sami dospelaci + 3 tinedzeri, ale jedna sa nam hlavne o to dievca z Pariza, chceme jej urobit pekny vylet... Dnes sme boli lyzovat, tak zajtra uz len nejake historicke pamiatky, nieco pekne + obed... Mockrat dakujem za tipy ❤️

Strana
z2
kollarovci
8. feb 2025

@lenka_da co tak ist do Lyry do cokoladovne 😉

kikuss88
8. feb 2025

@lenka_da skús pozrieť ešte Bellisimo, to je v OC Max, ale je to klasická reštaurácia, varia celkom fajn, poprípade už spomínané Castellum. Na kávu môžem na 100% odporučiť BonBon, ten je na pešej, káva aj dezerty sú fantastické ❤️

jananovotna88
8. feb 2025

Zajtra je nedeľa parkovať sa dá všade. Historicky by ma jedna reštika napadla, len hold je nedeľa. Baziliku , Staré mesto obehate raz dva. Galéria v nedeľu no neviem. Kalvária je zaujímavá ale chvíľka.
Nie som asi patriot, ale Trnava je teraz zaujímavejšia... Je viac cítiť históriou kultúrou zvonku ako teraz Nitra-
Som rada že si chvalite divadlá DAB , ale aj Staré divadlo sú inštitúcie na ktoré sme hrdý a ešte na hokej😁
Nitra milá Nitra kdeže sú tie časy

victoriab
8. feb 2025

@lenka_da mila deva, varia super

victoriab
8. feb 2025

@kikuss88 pre tych co maju radi kyslu kavu 😀😀😀 pre tych co preferuju horku tak zuami 😀

caroline_
9. feb 2025

@victoriab maximalne suhlasim,za mna je nitra dost o nicom mesto,su tam aj same inviduaa,byvam nedaleko a ked tam idem tak len fakt ked musim..za mna je trencin najkrajsi

diana2207
9. feb 2025

@lenka_da Ked uz budete v parku, kúpte trocha mrkvy a nakrmte daniele a muflony v novej obore. Ak ma rada prírodu, bude mat milu spomienku.

Strana
z2