Čo navštíviť v Nitre počas jedného dňa?
Ahojte, prosim vas, poradte... Mame na navsteve tinedzerku z Pariza. Zajtra sa mame stretnut s priatelmi, aby sme to mali cca na polceste, vybrali sme Nitru. Co moze turista vidiet v Nitre? mestsky hrad, pesia zona, kalvaria, toto mame za chvilku obehnute. Zobor je uz dost od veci, idealne by bolo nieco blizko hradu, ale nemusi... Chceli by sme sa zdrzat takmer cely den. Je tu niekto z Nitry, poradite, co mozeme v nedelu v Nitre robit? My sme sami dospelaci + 3 tinedzeri, ale jedna sa nam hlavne o to dievca z Pariza, chceme jej urobit pekny vylet... Dnes sme boli lyzovat, tak zajtra uz len nejake historicke pamiatky, nieco pekne + obed... Mockrat dakujem za tipy ❤️
Zajtra je nedeľa parkovať sa dá všade. Historicky by ma jedna reštika napadla, len hold je nedeľa. Baziliku , Staré mesto obehate raz dva. Galéria v nedeľu no neviem. Kalvária je zaujímavá ale chvíľka.
Nie som asi patriot, ale Trnava je teraz zaujímavejšia... Je viac cítiť históriou kultúrou zvonku ako teraz Nitra-
Som rada že si chvalite divadlá DAB , ale aj Staré divadlo sú inštitúcie na ktoré sme hrdý a ešte na hokej😁
Nitra milá Nitra kdeže sú tie časy

@lenka_da co tak ist do Lyry do cokoladovne 😉