icon

Detský zubár pre 8 mesačné dieťa - Nitra

luss24
17. jan 2022

Ahojte rada by som malej nasla zubarala ma zatial 8 mesiacov ale zubky su uz na ceste a radsej skor ako neskoro
Proaim poradili by ste mi dobreho zubarala pre deticky? aby nemala mala traumu zo zleho pristupu?
Dakujem❤️

kacena4
17. jan 2022

male deti nemaju traumu zo zubara, ked k nej chodia od malicka. dr. hoci aj na rukach pozrie drobcovi s prstami zubky ako vyzeraju a len sa s tebou poradi co dalej ziadne svietenie v kresle do oci a s pomockami do ust - deti sa boja zubara preto lebo k nemu nechodia pravidelne drzim palceky urcite v meste mate 1-2 dr ktory sa venuju aj skolkarom a mensim detom

matovicova
17. jan 2022

V 8. Mesiacoch k zubárovi je podľa mňa dosť prehnané. Veď dieťa nebude otvárať ústa, to mu chcete nasilu držať otvorené?😲
Naša zubárka mi poradila tak, ze bravajte dieťa so sebou na preventívne prehliadky. My sa zoznámime, zvykne si na prostredie, povozim ju v kresle a časom bude sama chcieť vysetrenie. Presne tak to aj bolo 🙂

nikaeli
17. jan 2022

1x som bola s drobcom u zubárky, keď mal 2 a pol, povozil sa na kresle, pustil vodu do umývadla a ako sa smial, dr mu pohľadom skontrolovala zúbky.. teraz, po roku už krásne sedel, otvoril pusu, dr.mu skontrolovala zúbky aj so zrkadielkom, samozrejme dostal odmenu (balón) 😉 o mesiac som bola u zubárky a hovorila mu, že ho pani doktorka pozdravuje a hneď sa ma spýtal, či som dostala balón 😁

riešiť zubára v 8.mes. je naozaj skoro

ella2015
17. jan 2022

@luss24 obvolaj zubárov, ktorí sa Ti pozdávajú a oni Ti už povedia čo a ako 😉 Kamoška bola s 11mesačnou dcérkou a dneska má 5 a žiadne drámy a stresy sa nekonajú, je však pravda že ona poctivo čistila aj napr.ďasná a od prvého zubu

@matovicova radšej nech majú záujem takto skoro ako keď tam dokvitnú niektorí s predškolákmi a dieťa visí pomaly na lampe, potom po hodine dohadovania otvorí ústa a tam katastrofa

luss24
autor
18. jan 2022

co ja viem ma sa ist k zubarovi uz s prvymi zubkami nehovorim ze tam ideme hned zajtra ale rada by som na zubara malu postupne pripravovala a mala uz nehakeho v zalohe keby nieco.Takzr dakujem za rady/nerady 🙂

catherinah
18. jan 2022

@luss24 rozmýšľaš spravne, zial zubara neviem poradiť

tana5
22. jan 2022

@luss24 skuste doktorku Mladekovu, len neviem ci Vas zoberie. Treba povedat, ze hladate zubara/zubarku pre male dieta. Ma uzasny pristup a zlate ruky

luss24
autor
25. jan 2022

@tana5 no volali sme a zial neberie

misscelaneous
31. jan 2022

My chodime do Stomahol. Super pristup. No su bez zmluv s poistovnami, tak vsetko treba platit, nic ale likvidacne a na terminy sa caka dlho. Skuste tam, perfektny pristup aj vybavenie, decka si pochvaluju 🙂