Dobrý psyschológ - Nitra
Viete poradiť dobrého psychológa v NR? Zakladam tu posledné dni rôzne fora,rôzneho druhu. Kamufláž sama pred sebou.Predtým som sem vôbec nechodila, neriesila .. lenze potom sa stalo to , že mi min rok zomrel otec presne na prvé narodky môjho syna, necakane ,deň na to som skončila s ročným synom mesiac v nemocnici lebo sa obaril vriacou vodou kým som ja šla kupovať rakvu a muž mi podával kľúče od domu smútku , sekunda nepozornosti tragédia na svete. Následne operácia ,jazva.v hlave stále scenár s otcom plus syn. Strašne stavy v nemocnici Nejak sme to ustáli. Žili prišlo leto všetko fajn. Mamina prišla bývať do mesta kde žijem ja všetko super. Týždeň pred vianocami sms od maminy že je v nemocnici v Rakúsku kde robila, že sa jej točila hlava šla k dr na CT, následne nemocnica niečo našli na mozgu rada vyšetrení ,odber vzorky z nálezu päť dní po tom mi volali z Rakúska aby hneď prídem. Rozlúčiť sa.dostala epi záchvat na druhý deň zomrela. Mozog nemal kyslík koniec. A vtedy nie vtedy nie pár dní po pohrebe mi to až došlo čo sa stalo a odvtedy nežijem ale prežívam. Bola moja najlepšia kamarátka, všetko najviac najviac.a som sama a neviem to zniesť. Neviem si pomôcť aj keď mám muža a malého nič neviem robiť plačem v noci nespím všetko je zle. Rozmýšľam preto o dr rodina mi hovorí že to chce cas ..že je skoro aby to je ok. Ale ja neviem fakt mám pocit že to už nedávam že je každý deň horšie nie lepšie. Čo ďalej úplne som prázdna. Som jedináčik mám 33r a som na dne. Nečakám že niekto zažil presne čo ja ale možno ,,len,, jednu vec z mojich konkrétne smrť milovaného.dakujem
@simik411 nám babička vždy hovorila keď niekto zomrel v rodine že žiť sa musí ďalej. a človek neumiera pokiaľ žije v našich ❤️ minulý rok nám babička zomrela a tiež to bolo ťažké bola mi ako mama ale.vzdy si na jej slová spomeniem a s láskou na ňu spomínam. Určite skús psychológa napr. Pisárova Eva alebo Marta Zaťková. Smrť blízkeho a strach o dieťa určite v tele spustilo stres a bude dobré to riešiť s odborníkom- prípadne aj psychiatrom. Držím palec
@sashiik Vdaka za slová. Áno syn a otec bolo silné bolo zle ale to som už asi zvládla. Otec je otec vždy a nie mamina. Aspoň pre mňa plakala som bolelo ale po mesiaci asi už som zvykla a išli sme ďalej skôr syn dlhšie trvalo zvyknúť že má jazvy dve ale na druhej strane som si aj uvedomila že ,,len,, jazvy a inak je ok zdravý šťastný všetko tak ďakujem za to že nezasiahlo očká alebo tvár a tak ah zle no nemyslím radšej nato. Ale s mamkou má to položilo na lopatky veľmi to bolí a stále akoby nechápem a to zajtra budú 3tyzd mne sa zdá že včera naozaj teraz. Neviem či ozaj mám ísť k dr lieky nepotrebujem necítim sa na to až žeby musím niečo nie je to smútok ale na ten pomôže asi len čas podľa mňa neviem 😔verím a dúfam že to bude lepšie že neprídu horšie stavy..
@simik411 smútok je pochopiteľná emócia keď človek zažije niečo takéto. Je to normálne chce to čas hlavne keď to bolo nečakane a išlo o milovanú osobu. Ak by to trvalo pridlho alebo by sa to nedalo zvládnuť je dobré riešiť to s odborníkom . Rodina, priatelia a šport môžu pomôcť zmierniť bolesť.

PhDr.Madurkayova