Gynekológ v Nitre

macko557
5. jan 2021

Ahojte, prosím odporučte mi nejakého dobrého gynekológa/ičku v Nitre. Chodím Krjakovi, ale chcem od neho odísť..Prípadne aké máte skúsenosti s Dr.Brešťanskou a Chládekovou?Vondráková v tomto období covidovom neberie.Ďakujem za rady.

romanka_369
5. jan 2021

@macko557 Brestanska je vraj dobra..chcela by som k nej prestupit aj ja..minuly rok ma nevzala lebo som bola tehu a teraz neviem ci berie🤷‍♀️

gaaaa
5. jan 2021

@romanka_369 Presťahovala sa z Pro care a berie nové pacientky aj dr.Chládeková

nika_val
5. jan 2021

Ja chodím k dr. Chládekovej prešla som k nej automaticky po tom čo nastúpila namiesto dr. Trusku. Je velmi milá, ľudský prístup všetko jasne vysvetlí a poradí, ak je nejaký problém tak sa ho snaží s vami príjemne a naozaj ľudsky vyriešiť. Setrička je taktiež super, veľmi milá.
Jediné čo je za mňa mínus je to že sa nachádza v poliklinike Pro care. Niekedy sa tam ťažko dovoláte, dole na recepcii sa mi viac krát stalo že boli neprijemne na mňa cez telefon, keď som chcela e-recept tak ma nechceli prepojiť na sestričku vraj si mám prist poň osobne (tak aký to ma vyznam to si pridem rovno pre papierovy keď tam už budem) a tie poplatky tam, ja mám v Pro care iba gynekologičku takže zaplatiť si rok je pre mňa zbytočné ale zase keď idem na vyšetrenie s odberom tak vysledky niekedy su až o mesiac a ked tam zavolám po mesiaci už ma zase neprepoja lebo nemam zaplateny mesačný poplatok 🤦‍♀️ takže doktorku odporúčam ak máte okrem nej aj niekoho iného v Pro care a oplatí sa vám platiť si tam celý rok

nika_val
5. jan 2021

@gaaaa prosím ťa dobre to chápem dr. Chládeková už nie je v Pro care??

macko557
autor
5. jan 2021

Aj ja som čítala že už nie je v ProCare,že je na Rázusovej a aj dr.Brešťanská...Neviem,ktorá je lepšia,dúfam že niektorá z nich bude lepšia ako Krjak lebo ten jeho prístup...des

nika_val
5. jan 2021

@macko557 no ak je pravda že už nepatrí pod Pro care tak pani doktorku Chladekovu len odporučam.
Nebola som u nej vyše roka a teraz sa tam ani tak skoro nedostanem (som mimo SR) tak nemám najnovšie info ohľadom nej..

gaaaa
5. jan 2021

@nika_val áno aj ona už odišla je na špitálskej.

gaaaa
5. jan 2021

@macko557 Chládeková je na špitalskej a Brešťanská na Rázusovej

romanka_369
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika_val
5. jan 2021

@gaaaa a teraz keby sa chcem objednať k nej a mam kontakt len do pro care? Na internete som nič nenašla dokonca sa všade píše že je stale v Pro care 🤷‍♀️ nemas na nu nahodou kontakt prosím ?

gaaaa
5. jan 2021

@nika_val 0903 352 161 Dagyn sa to volá.len do konca roka bola v pro care

nika_val
5. jan 2021

@gaaaa super ďakujeem 😊 naozaj som o tom ani netušila že odchádza odtiaľ. Ale za mňa dobre, lebo ako som písala vyššie doktorka super len prístup pro care sa mi nepáčil.

gaaaa
5. jan 2021

@nika_val Ja som to mala pri baráku,ale nevadí som spokojná s ňou tak pôjdem aj na špitálsku.ja som bola v decembri u nej hned mi povedala a dala vizitku.

macko557
autor
5. jan 2021

Ďakujem baby😉

vcivanova
5. jan 2021

@macko557 Ja som po odchode pana doktora Kozara (bola som uňho 38 rokov) u pani dokt. Breštanskej. Mala som v decembri nejake problemy, bola som u nej 2x. Je zlatá, milá, vyzná sa, odpovie na otázky, vidieť, že sa vyzná. A má aj zlatú sestričku. Ja určite odporúčam. Už nie je v Pro care, ale na Rázusovej ulici.

nika_val
5. jan 2021

@gaaaa a keď som u nej pacientka už 2 roky myslíš že sa niečo zmení tým že odišla alebo zostávam u nej? určite tam zavolám asi štvrtok a spýtam sa len ma to zaujíma už teraz lebo do nr sa nedostanem teraz (pochádzam odtiaľ ale nebývam)

vcivanova
5. jan 2021

@nika_val Doktorka Chládeková do konca roka ordinovala v Pro care, potom odišla. Kde ordinuje, neviem. Dokt. Brešťanská je na Rázusovej ul., myslím, že tam príde aj Chládeková.

vcivanova
5. jan 2021

@nika_val Automaticky Ťa priradia k lekárovi v Pro care. Musíš sama zájsť za Brešťanskou, podpísať s ňou zmluvu. Ale neviem, či už má zmluvu so všetkými poisťovňami, ma uvedene, ze s Dovera a Union, to si treba zistiť. T. č. a ostatne sa dá zistiť na https://www.gynekologia-brestanska.sk/
T.č.:
0948004924

nika_val
5. jan 2021

@vcivanova ďakujem tak tam budem hneď vo štvrtok volať.. nechcem zostať v Pro care
Ako som rada že som sa zapojila sem do diskusie inak by som sa to ani nedozvedela 😀

gaaaa
5. jan 2021

@nika_val Mne povedala že ked chcem zostať tak mám prísť podpísať v januári k nej zmluvu,alebo hned.tak som podpísala hned a kartu si hned zobrala so sebou.

nika_val
5. jan 2021

@gaaaa no tak uvidím čo mi povedia keď tam zavolám, lebo problém je že neviem kedy sa do nr najbližšie dostanem kedže tam nebývam už
Ale aj tak ďakujem že som sa to vôbec dozvedela 😊

ajdika
5. jan 2021

@nika_val dr.Chladekova od januara uz nie je v Procare, odisla na Spitalsku. Treba si tam ist podpisat zmluvu, ked u nej chcete ostat.

apolenka6
6. jan 2021

Ja som sa presťahovala do NR našla som ze MUDr Brestanska berie nové pacientky, tak som si tam zavolala sestrička mi dala lístok že ma vezmú a vybavila si aby kartu poslali k ním, ešte som ale nebola na vyšetrení, vtedy sa tam sťahovali.. Počula som ze je dobra lekárka, tak som zvedavá

linda0405
7. jan 2021

@nika_val uz odisla z pro care