Hľadám dobrého psychiatra alebo psychológa v Nitre
Ahojte, mam 17 rokov a trpim na depresiu,uzkost, a 5 mes som cista od sebaposkodzovania. Mam problemi s jedlom...
Od 12tich chodim ku psychologicke a vystriedala som uz 4, ziadna mi nesadla.V 14tich som zacala chodit psychiatricke pani Galbankovej v Nitre. Chcem vas poprosit o radu alebo typy na nejakych dobrych lekarov. Potrebovala by som pomoc a nikde mi hu nevedia poskytnut. Hlupe poznamky si nechajte prosim vas.Dakujem kazdemu kto mi odporuci nejakych lekarov.Pekny den.( lekary iba v Nitre)
@koniarova poznáš tu psychiatricku, keď ju odporucas?
@vanessa778 ja mám skúsenosť s obomi s vavrovou aj Galvankovou a neodporúčam ani jednu. Tu čo ku nej chodíš absolútne..... Predpokladám, že za tie 3roky ti nijako nepomohla a nikam si sa neposunula... Viem Ti odporučiť Harsanyovu v Senci, je to skvelá odborníčka. Neberie pacientov, ale možno ju mamina ukeca a zoberie Ťa, alebo odporučí nejakú inú.
@vanessa778 za dobrým lekárom musíš vycestovať... Do Senca sa chodí raz za tri mesiace, lekárke sa dá dovolať, ak máš niečo akútne, dá sa jej poslať mail a úplne iný prístup ako u tvojej. Sedíš u nej hodinu a hodinu s tebou debatuje... Nie 10 min, kým predpíše nové lieciky, lebo tie pred tým asi nezabrali...
Vavrovu ani náhodou... Svojho času som si s ňou zažila svoje, nemala som tak vážny problém (podľa iného lekára, ktorý mi napokon pomohol) a ona nemala ani toľko, aby so mnou či s rodičmi niečo konzultovala... Len zatvorit na oddelenie, lebo som odmietla užívať lieky, z ktorých mi bolo ešte horšie než bez nich... Skutočne odborníčka, až na to, že išlo o pomerne bežnú vec a s normálnym prístupom iného lekára som to zvládla aj bez liekov... Takže tejto osobe by som sa vyhla na kilometre
@vanessa778 psychiatrička Oľga Lazarčiková je super. Pracuje v detskej ambulancii namiesto Vavrovej...
Vavrovu ani náhodou... Svojho času som si s ňou zažila svoje, nemala som tak vážny problém (podľa iného lekára, ktorý mi napokon pomohol) a ona nemala ani toľko, aby so mnou či s rodičmi niečo konzultovala... Len zatvorit na oddelenie, lebo som odmietla užívať lieky, z ktorých mi bolo ešte horšie než bez nich... Skutočne odborníčka, až na to, že išlo o pomerne bežnú vec a s normálnym prístupom iného lekára som to zvládla aj bez liekov... Takže tejto osobe by som sa vyhla na kilometre
@anonym_e36b82 vavrova uz isla našťastie do dôchodku