Hľadám krajčírku na úpravu svadobných šiat v Nitre
Ahojte, hľadám krajčírku na skrátenie a menšiu úpravu vrchnej časti svadobných šiat v NR a blízkom okolí. Detaily popíšem v správe 🙂 Ideálne niekoho so skúsenosťami, no nemusí to byť profi - hľadám niekoho, kto to má viac menej ako hobby a nerobí mu problém dať ľudovú cenu. Ďakujem za každú radu ❤️
@tamtamka26 na ňu som natrafila, čo sa týka skrátenia a drobných úprav tak mala cenník na nete, to sa mi zdalo celkom ok 🙂 len to prešívanie, toho sa bojím 🙈
@abcabcada čoho sa bojíš? Ceny, ci výsledku? Mne šaty skracovala a na hrudníku upravovala (boli na väčšie prsia šité), dosť sa s tým pohrala a zobrala 65€... Šaty mám tu v bazári - pre predstavu - nie sú to klasické svadobné, iba jednoduché...
@tamtamka26 nie, cena nie je problém, šaty som kúpila za pár eur, ak by to bolo aj 100-200€ tak je to ok, lebo ma to vyjde stále menej ako požičovné v salóne a budú moje, vysnívané... Len sa bojím, či sa bude dať moja predstava zhmotniť, ale tak snáď hej 🫣
@abcabcada veď sa s ňou dohodni, zájdi k nej a ukáž jej ich. inak to nezistíš...

odporúčam krajčírku Emily na Chrenovej Dlhá ul., číslo má na nete. tiež mi upravovala svadobné šaty, je veľmi precízna a šikovná. ale teda o cene sa poinformuj dopredu radšej 😀