Indoor aktivity pre deti v Nitre počas dažďa
Ahojte.
Prosím poraďte mi. Je niekde v Nitre hernička, detský kútik alebo niečo podobné kam ísť s rok a pol starým dieťaťom v dnešnom daždivom počasí?
Ja nie som priamo z Nitry, takže nemám tušenie a rada by som dnes išla na ,,výlet,, do NR.
ĎAKUJEM 😊🙏
V Promenáde Legoland ale pre 1,5 ročné oveľa lepšia Filipkova izba (tiež v Promenáde, na poschodí). Možno ešte Motolino na Čermáni, prípade TimeOut hernička v Mlynoch... Ale ja by som vzhľadom k veku (aj atraktivite priestorov, čistote hračiek etc.) odporúčala práve tú Filipkovu izbu 🙂
@dotka04 hej ked som videla Filipkovu izbu tiez som lutovala ze moje deti su uz veľké.
Ja viem že sme chodili na kalváriu do Skalky ale vobec neviem či to ešte ako hernička funguje a potom v N centre to mali radi
@dotka04 hej ked som videla Filipkovu izbu tiez som lutovala ze moje deti su uz veľké.
Ja viem že sme chodili na kalváriu do Skalky ale vobec neviem či to ešte ako hernička funguje a potom v N centre to mali radi
@nikelca aj my chodíme do Ncentra, ale ja sa tiež lepšie vyhrám vo Filipkovej... :-P 😀 Na malom priestore majú naozaj parádne hračky všetkého druhu, len syn je už trošku starší, ale do tých 2,5r mu to najviac vyhovovalo práce tam 🙂

V Promenáde Legoland ale pre 1,5 ročné oveľa lepšia Filipkova izba (tiež v Promenáde, na poschodí). Možno ešte Motolino na Čermáni, prípade TimeOut hernička v Mlynoch... Ale ja by som vzhľadom k veku (aj atraktivite priestorov, čistote hračiek etc.) odporúčala práve tú Filipkovu izbu 🙂