icon

Je práca kontrolóra kvality v Marele náročná?

adamklisky1
11. máj 2026

Ahojte, potreboval by som radu od niekoho, kto robí kontrolu kvality v strojárskej firme, ideálne ak máte skúsenosť priamo s firmou Marel v Nitre.
​Mám 25 rokov a doteraz som 5 rokov robil v technickej výrobe (píla, zváranie, nerez). Mám vyštudovanú obchodnú akadémiu, takže administratíva mi nevadí, ale doterajšia prax bola hlavne o výrobe. Teraz ma pozvali na pohovor na pozíciu kontrolóra kvality do Marelu. Celkom ma to láka, je to odborná robota a super firma, ale mám aj rešpekt.
​Viem merať, čítať technické výkresy a vyznám sa v nereze, ale neviem, či tá kontrola v takejto veľkej firme nie je až príliš zložitá na systémy a normy. Dá sa to v pohode naučiť za pochodu, keď má človek skúsenosti z výroby? Aký je tam prístup k nováčikom?
​Ak máte niekto skúsenosť s touto prácou alebo priamo s Marelom, budem vďačný za každú info. Nerád by som niečo podcenil.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
adamklisky1
autor
•
11. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ďakujem veľmi pekne, jasné keď ma zoberú tak to zoberiem už len kvôli novej skúsenosti

diana45
•
12. máj 2026

Určite to vyskúšaj.... jeden známy tam robí veľa rokov, síce vo výrobe ale je tam veľmi spokojný

anonym_6ffd6c
•
12. máj 2026

aj môj brat tam robí v sklade, voči zamestnancom veľmi férová firma 👍 čo sa týka tej pozície, nemám skúsenosti.