icon

Je predĺžená kultivácia povinná v Gyncare Nitra

queen19
Dnes o 06:30

Pekný deň dievčatá. Mám otázku na tie, ktoré navštívili nedávno Gyncare Nitra. Dali vám toto - > Predĺžená kultivácia s time-lapse / EmbryoScope+ <- ako povinné? Mne totiž tvrdia, že je to povinné a proste to tam musím mať, pričom na ďalšom papieri je napísané, že ak nemáme záujem mame to nahlásiť lekárovi. Taktiež tvrdia, že selekcia spermií je povinná pričom partner má ukážkový spermio. Máte niekto skúsenosti? 🙏🏻

anonym_68276d
Dnes o 06:58

Predlzena kultivacia je to najlepsie, co si mozes zaplatit

queen19
autor
Dnes o 07:38
@anonym_68276d

Predlzena kultivacia je to najlepsie, co si mozes zaplatit

@anonym_68276d Fakt? Kvôli čomu? Mne totiž bolo len povedané, že je to povinné ale nie čo to urobí. Ale o hatchingu a embryoglue mi hovorila 15 minút... 🥲

anonym_68276d
Dnes o 08:00
@queen19

@anonym_68276d Fakt? Kvôli čomu? Mne totiž bolo len povedané, že je to povinné ale nie čo to urobí. Ale o hatchingu a embryoglue mi hovorila 15 minút... 🥲

@queen19 preroze predlzena kultivacia ukaze, ktore embrya sa premenia do blastocysty. A len take, ktore sa premenia do blastocysty maju vyznam na vklad a zvysuju sancu na uhniezdenie. Ak by si nemala predlzenu kultivaciu a vlozili by ti hned embryo, tak by sa nemuselo premenit do blastocysty

michaela329
Dnes o 08:15
@queen19

@queen19 znižuje to počet neúspešných vkladov. Je to naozaj dobrá vec.