icon

Kam ísť na kvalitný botox?

simik411
Včera o 13:50

Baby ktoré chodievate pravidelne na botox,kde odporúčate kam ísť . Dik

anonym_b111f6
Včera o 13:55

ukrajinky na pesej zone, jednznacne. Nikam inam nechodim a vsetky kamosky tam chodia.

simik411
autor
Včera o 14:14
@anonym_b111f6

ukrajinky na pesej zone, jednznacne. Nikam inam nechodim a vsetky kamosky tam chodia.

@anonym_b111f6 ozaj ? To som ani nepočula a to čo sú ony? Lekarky či čo ako sa to vola

anonym_b111f6
Včera o 14:35
@simik411

@anonym_b111f6 ozaj ? To som ani nepočula a to čo sú ony? Lekarky či čo ako sa to vola

@simik411 ano su to profesionalky z ukrajiny, Tam mali vlastnu kliniku a teraz ziju tu, nieje to ovela lacnejsie, ale o nieco ano.

anonym_54d953
Včera o 14:39
@simik411

@simik411 v prvom rade si zisti, či sú vôbec MUDr. a nie kozmetológ. S nimi sa roztrhlo vrece a všetky potom vyzerajú ako z východu.

anonym_b111f6
Včera o 14:40
@simik411

@simik411 najdi si skupinu ukrajinci v nitre na facebooku a pridaj sa tam, tam je vela ponuk, ja so vsetkym chodim uz iba k nim, slovaci nevedia co by uz pytali. A mentalita slovakov je otrasna, daju ti draho. ides k ukrajincom, maju slovaci tympadom menej klientov a nieze by zlacneli ale pytaju este viac lebo potrebuju zarobit. a zasa dalsi im odidu k ukrajincom a zasa slovaci zdrazeju, az nakoniec skrachuju

anonym_df8e26
Včera o 14:52
@anonym_b111f6

@simik411 najdi si skupinu ukrajinci v nitre na facebooku a pridaj sa tam, tam je vela ponuk, ja so vsetkym chodim uz iba k nim, slovaci nevedia co by uz pytali. A mentalita slovakov je otrasna, daju ti draho. ides k ukrajincom, maju slovaci tympadom menej klientov a nieze by zlacneli ale pytaju este viac lebo potrebuju zarobit. a zasa dalsi im odidu k ukrajincom a zasa slovaci zdrazeju, az nakoniec skrachuju

@anonym_b111f6 a sú to lekárky?

nikoletta1712
Včera o 15:12

@simik411 Zisti si hlavne, či sú to pani doktorky…

miui
Včera o 15:46
@anonym_b111f6

@anonym_b111f6 mozem poprosit nazov kliniky?

simik411
autor
Včera o 16:01
@nikoletta1712

@simik411 Zisti si hlavne, či sú to pani doktorky…

@nikoletta1712 však to som sa pýtala aj tu či su lekárky či čo kto 😁

simik411
autor
Včera o 16:04
@anonym_b111f6

@anonym_b111f6 našlo mi len túto skupinu a tam no nevidím, je to ono asi nie. Inú neviem nájsť môžeš dať screenshot?dik

anonym_168399
Včera o 16:27

@simik411 na botox nechodím ani neplánujem ísť, ale keby som si to rozmyslela určite by som išla k riadnemu lekárovi aj keby ma to malo stáť viac peňazí a nie nejakým Ukrajincom, nemáš záruku aké majú vzdelanie, odbornosť, kvalitu produktov...

miui
Včera o 16:32

@simik411 inak ja chodim do Ness a som stopercentne spokojna

simik411
autor
Včera o 16:43
@anonym_168399

@simik411 na botox nechodím ani neplánujem ísť, ale keby som si to rozmyslela určite by som išla k riadnemu lekárovi aj keby ma to malo stáť viac peňazí a nie nejakým Ukrajincom, nemáš záruku aké majú vzdelanie, odbornosť, kvalitu produktov...

@anonym_168399 samozrejme aj ja radšej

simik411
autor
Včera o 16:43
@miui

@simik411 inak ja chodim do Ness a som stopercentne spokojna

@miui to som presne pozerala. Ďakujem

anonym_4d89bd
Včera o 20:34

Ahoj, poznam jednu dobru psychologicku, mne osobne velmi pomohla so sebavedomim ohladom mojho vyzoru. Mozem ti dat kontakt

nikoletta1712
Včera o 20:35
@anonym_4d89bd

Ahoj, poznam jednu dobru psychologicku, mne osobne velmi pomohla so sebavedomim ohladom mojho vyzoru. Mozem ti dat kontakt

@anonym_4d89bd Evidentne máš aj iné problémy…

anonym_4d89bd
Dnes o 07:52
@nikoletta1712

@anonym_4d89bd Evidentne máš aj iné problémy…

@nikoletta1712 ale uz som ich vyriesila, a bez umelin😀

anonym_e7270e
Dnes o 07:59

Určite si zisti predom, či sa jedná o lekárku a akú má odbornosť. Každý lekár musí byť povinne registrovaný, pozri sa na register lekárov SLK a pozri portál e-VÚC.

anonym_007913
Dnes o 08:08
@anonym_4d89bd

@nikoletta1712 ale uz som ich vyriesila, a bez umelin😀

@anonym_4d89bd uz si si zvykla