Kam ísť na kvalitný botox?
Baby ktoré chodievate pravidelne na botox,kde odporúčate kam ísť . Dik
ukrajinky na pesej zone, jednznacne. Nikam inam nechodim a vsetky kamosky tam chodia.
@anonym_b111f6 ozaj ? To som ani nepočula a to čo sú ony? Lekarky či čo ako sa to vola
@anonym_b111f6 ozaj ? To som ani nepočula a to čo sú ony? Lekarky či čo ako sa to vola
@simik411 ano su to profesionalky z ukrajiny, Tam mali vlastnu kliniku a teraz ziju tu, nieje to ovela lacnejsie, ale o nieco ano.
@simik411 v prvom rade si zisti, či sú vôbec MUDr. a nie kozmetológ. S nimi sa roztrhlo vrece a všetky potom vyzerajú ako z východu.
@simik411 najdi si skupinu ukrajinci v nitre na facebooku a pridaj sa tam, tam je vela ponuk, ja so vsetkym chodim uz iba k nim, slovaci nevedia co by uz pytali. A mentalita slovakov je otrasna, daju ti draho. ides k ukrajincom, maju slovaci tympadom menej klientov a nieze by zlacneli ale pytaju este viac lebo potrebuju zarobit. a zasa dalsi im odidu k ukrajincom a zasa slovaci zdrazeju, az nakoniec skrachuju
@simik411 najdi si skupinu ukrajinci v nitre na facebooku a pridaj sa tam, tam je vela ponuk, ja so vsetkym chodim uz iba k nim, slovaci nevedia co by uz pytali. A mentalita slovakov je otrasna, daju ti draho. ides k ukrajincom, maju slovaci tympadom menej klientov a nieze by zlacneli ale pytaju este viac lebo potrebuju zarobit. a zasa dalsi im odidu k ukrajincom a zasa slovaci zdrazeju, az nakoniec skrachuju
@anonym_b111f6 a sú to lekárky?
ukrajinky na pesej zone, jednznacne. Nikam inam nechodim a vsetky kamosky tam chodia.
@anonym_b111f6 mozem poprosit nazov kliniky?
@simik411 Zisti si hlavne, či sú to pani doktorky…
@nikoletta1712 však to som sa pýtala aj tu či su lekárky či čo kto 😁
@simik411 na botox nechodím ani neplánujem ísť, ale keby som si to rozmyslela určite by som išla k riadnemu lekárovi aj keby ma to malo stáť viac peňazí a nie nejakým Ukrajincom, nemáš záruku aké majú vzdelanie, odbornosť, kvalitu produktov...
@simik411 na botox nechodím ani neplánujem ísť, ale keby som si to rozmyslela určite by som išla k riadnemu lekárovi aj keby ma to malo stáť viac peňazí a nie nejakým Ukrajincom, nemáš záruku aké majú vzdelanie, odbornosť, kvalitu produktov...
@anonym_168399 samozrejme aj ja radšej
Ahoj, poznam jednu dobru psychologicku, mne osobne velmi pomohla so sebavedomim ohladom mojho vyzoru. Mozem ti dat kontakt
Ahoj, poznam jednu dobru psychologicku, mne osobne velmi pomohla so sebavedomim ohladom mojho vyzoru. Mozem ti dat kontakt
@anonym_4d89bd Evidentne máš aj iné problémy…
@anonym_4d89bd Evidentne máš aj iné problémy…
@nikoletta1712 ale uz som ich vyriesila, a bez umelin😀
Určite si zisti predom, či sa jedná o lekárku a akú má odbornosť. Každý lekár musí byť povinne registrovaný, pozri sa na register lekárov SLK a pozri portál e-VÚC.
@nikoletta1712 ale uz som ich vyriesila, a bez umelin😀
@anonym_4d89bd uz si si zvykla