Kde nájsť kurz prvej pomoci týkajúci sa len detí?
Ahojte hladam kurz prvej pomoci pre rodicov a budu ma ucit o detoch iba nie o dospelych. Je nieco v Nitre skupinove? Individualne som nasla ale 150e je dost si myslim.
@menojojka skus sestrickaonline na instagrame ju najdes a ma ajstranku, robi aj skolenia ale tie neviem ako prebiehaju ani cenu
Skús sa spýtať v Červenom kríži alebo materskom centre
Alebo kontaktuj Rescue Academy - robia kurzy aj v Nitre
Tiež odporúčam si aspoň pozrieť kryjemevamzada.cz
A zdá sa mi, že červený kríž zvykne mať párkrát do roka kurzy, ale netuším cenu, treba pozrieť v danom meste.
A u nás (KE) som videla, že niektoré herničky alebo detské kluby zvyknú sem tam ponúknuť. Prípadne ak chodíte do nejakého, tak sa spýtať, či by nevedeli niečo také zorganizovať pre rodičov.
Sestricka_online viem, ze mala v OZ Terra (Zobor, tam kde byva babyplavanie) cisto iba prvu pomoc zameranu na deti. Tak skus pozriet/napisat, ci nebudu robit dalsie kola
U nas bol kurz I. Pomoci pre deti v rámci predporodneho kurzu. Ale zúčastnili sa na nom aj rodicia co uz mali dieta.
Cerveny kriz robi tie pre ludi v skolke atd, maju 20 hod myslim rozsah. Tam mas vsetko. Skus sa u nich spytat.
Sestricka_online viem, ze mala v OZ Terra (Zobor, tam kde byva babyplavanie) cisto iba prvu pomoc zameranu na deti. Tak skus pozriet/napisat, ci nebudu robit dalsie kola
@luckajozko21 presne na tomto som bola a bolo to super, absolvovala som aj ten z červeného kríza ale to bolo pre dospelých

@menojojka osobne neviem, ale online si pozri na kryjemevamzada.cz
Za mna to ma super spracovane, je to sice “len” online ale urcite lepsie ako nic a za par €.