Kde sa dá vybrať zub múdrosti bezplatne alebo lacno?
Dobrý deň,
vedel by mi niekto poradiť kde si dať vyoperovať zub múdrosti s tým že by to bolo bezplatne (štátna nemocnica) alebo za veľmi dobrú cenu (max 80 eur) - najlepšie v Nitrianskom kraji alebo blízko? Mňa zubárka pred rokom a pol poslala do Bratislavy, ale až teraz keď mám čas k nim ísť tak majú čakaciu dobu až 6 mesiacov (plus je to docela ďaleko takže 2x sa tam trepať spojmi je blbé). Budem rada aj za rady že komu sa mám radšej vyhnúť.
Ja som bola u svojho zubára vo Vrábľoch že ma boli zub múdrosti a bez všetkého mi vytrhol zub ( mala som posledný a korene našťastie normálne) platila som cca do 50€ pred rokom
No ja Vam zavidim, mne koli zubu mudrosti ktoreho korene zakliesnili hlavny nerv, budem platit min.300 eur a sediet v kresle 3h! Oblieva ma mdloba ked si na toto spomeniem co ma caka za masaker.
ˇ

@nikolett111 ja by som Ti odporučila tiež ylux. Presne ako vraví @ostap, pri konzultácii sú dosť strohí a vecní a ja im sa hrozne bála. Ale pri samotnom trhaní paráda. Ten doktor by mi ich mohol aj všetky trhať 😁trpezlivý, citlivý a veľmi, veľmi milý. Stálo ma to 90€ no bola som šťastná za taký priebeh. A to som nebola nekomplikovany prípad, zub musel sekať.