Koľko stojí morfologické vyšetrenie u Dr. Breštanskej v Nitre?
Ahojte, neviete prosim kolko stoji morfologicke vysetrenie u tejto dr v Nitre alebo ci sa u nej da platit kartou? Hladala som na jej stranke ale ceny tam nema, tak ci ste tam teraz niekedy neboli a neviete. Dakujem 🥰
Ved jej zavolaj a dozvies sa skor ako tu niekto odpise. Ja som isla inde, tiez cennik nemali zavolala som a do 2min som vedela cenu aj ci sa da platit katrou aj termin som mala. Z nosa ti neodkusnu ked sa priamo informujes. 😂 Este dodam tam kde som isla ja tak tu na koniku boli nepravdive sumy v diskusiach takze naozaj najlepsie tam zavolat.
@anonym_93d24e aj by som sa opytala ak by zdvihali telefon 😊 preto sa pytam tu, ci nahodou
Poradila by som ti najskôr precitat si o nej recenzie, hlavne na fb stránke lekári Nitra. Potom si možno rozmyslis či k nej vobec ist.

Ved jej zavolaj a dozvies sa skor ako tu niekto odpise. Ja som isla inde, tiez cennik nemali zavolala som a do 2min som vedela cenu aj ci sa da platit katrou aj termin som mala. Z nosa ti neodkusnu ked sa priamo informujes. 😂 Este dodam tam kde som isla ja tak tu na koniku boli nepravdive sumy v diskusiach takze naozaj najlepsie tam zavolat.