icon

Ktoré pokojné lokality v okolí Nitry sú vhodné na bývanie?

frida1990
23. okt 2024

Ahojte, radi by sme sa začali obzerať po rodinnom dome v okolí Nitry, a nevieme, na ktorú lokalitu sa máme sústrediť. Kde sa vám dobre býva?

Na bývanie máme tieto požiadavky:
- malo by to byť skôr pokojné miesto
- mala by tam byť v blízkosti príroda, dostatok zelene - ideálne les, lesopark, sad, rieka alebo akákoľvek zeleň, kde sa dá pravidelne chodiť prejsť, zabehať si a pod. (nemyslím tým poľnohospodárske polia)
- lokalita by mala byť v relatívne dobrej dostupnosti do Nitry (aj autobusovými spojmi)
- nejaká základná občianska vybavenosť by potešila
- hľadáme lokality, ktoré sú cenovo ako tak prístupné (takže Zobor asi nie 🙂 )
- žiadne Drážovce a podobne, neprispôsobivých spoluobčanov ako bonus by sme neradi 🙂

Ktorá lokalita podľa vás toto ponúka? Kde sa vám býva dobre? Neviem či som túto tému založila b správnej skupinke, snáď nebude nikomu vadiť.
Ďakujem.

Strana
z2
martul
29. okt 2024

@lenkakamen synovec kúpil dom v Lužianky pred dvomi rokmi a už ho predáva, úplne katastrofa.

pe_mi
29. okt 2024

@martul prečo neboli spokojní?

martul
29. okt 2024

@pe_mi strašná výstavba, keď to kupovali, vraj už len dokončia rozostavané, občianska vybavenosť len v ,, starých luziankach ", škôlka, škola vraj slabé, väčšina obyvateľov ... všetci nosia deti do NR, ráno je to dosť nebezpečné sa pripojiť na hlavný ťah, neviem takto mi to povedal...

pe_mi
29. okt 2024

@martul jasné, ja len zisťujem ,že čo nevyhovovalo .presne, my sme boli v starých luziankach a bývalo sa super ,naozaj.preto sme vyberali akoby mestskú časť Nitry, nakoľko sme chceli ,aby deti chodili do mesta.pripojemie vlakove,aj autobusové veľmi dobre.
Aby sme neboli šoféri deti, mohli byť samostatne.
My sme si nevedeli vynachváliť.

Strana
z2