Kurz masáže v Nitre

kvetinka75
16. dec 2021

Vedeli by ste mi odporučiť niekoho, kto robí kurzy masáží v Nitre? Ale po ktorom sa dá otvoriť si aj živnosť, lebo nie po každom kurze má absolvent taký papier, ktorý na to stačí. Ďakujem za informácie

erikaa09
16. dec 2021

Po novom ak nemas skolu musis zacat s akreditovanym kurzom wellness pracovnik a maser. Najdi si stranku zamas.sk sice su z ineho mesta. Alebo na stranke maser.sk ( teraz sa vola inak) najdes clanky co ti treba absolvovat ako prve.

kvetinka75
autor
16. dec 2021

@erikaa09 ďakujem pozriem, a školu si myslela odbor masér na zdravotnej škole? Ja som praktická sestra a chcem si ešte masáže dorobiť. Tak hľadám cestu, ako na to.

erikaa09
16. dec 2021

@kvetinka75 v tom članku ak som dobre čitala je škola - maser. Moja kolegyna napriklad ma len 2 rocne studium a stacilo to

kvetinka75
autor
16. dec 2021

@erikaa09 áno už som si to pozisťovala. Uf, zase ďalšie štúdium. Ak nechcem potom každých 5 rokov robiť ,,skúšky,, lepšia je škola. No asi pôjdem do toho.

erikaa09
16. dec 2021

@kvetinka75 len si vsetko pozistuj ;) držim palce

savoya
16. dec 2021

@kvetinka75
Ahoj do Zamasu nechod,je to vo Vrutkach a ti lektori tam nevedia robit dobre a kvalitne kurzy.Ja som tam bola asi tri krat a vobec nic som sa tam nenaucila.Kurzy su tam predrazene a nekvaltne.Vsetko som tam zabudla co som sa tam naucila.
Naopak v Brne su velmi kvalitne kurzy v maserskej skole Inprov cz a v meste Plzen v maserskej skole Memphis.Tam sa nam venovali aj individualne a kurzy som si super zapamatala.

kvetinka75
autor
16. dec 2021

ja zvažujem školu v Nových Zámkoch. Potom mám certifikát ,,na furt,, 😀, nemusím robiť skúšky. Ale neviem, aká je tam kvalita.

kvetinka75
autor
16. dec 2021

@savoya pozerala som ich stránku, ale nejako mi nesedeli. Informácie mali pekne popísané, ale keď som si prezrela fotky, niečo mi hovorilo, že nie. Tak asi skúsim zistiť aká je úroveň na zdravotke v Zámkoch. Aspoň tie základy sa naučiť a potom tie rôzne druhy masáži - reflexná, kraniálka, ľahko sa spravia aj inde. Ja potrebujem zatiaľ ten základ. Klasická masáž.

erikaa09
16. dec 2021

@kvetinka75 ja som sa ucila v skole reflexnu,klasicku,lymfu ... a napriklad klasicku masirujem uplne inak ako v skole. Ak by som mala masirovat tak ako ma naucili v skole nemam klientelu vobec. Uz len to ze v ske masaz 15 minut a ja masirujem 30 minut. Ano hmaty pouzivam zo skoly ale pridavam aj ine ;) ... takze ja by som skor zacala skolou a ak niekohk nasla kto hlada maserku a popri nej sa ucila . Moj nazor. Ale ak chces robit na rehabilitacii staci aj masaz zo skoly

erikaa09
16. dec 2021

@savoya ahoj ja som este v zamase nebola vies mi napisat niečo viac. Co ta prekvapilo. Ja som si tam vybral kurz bambusova masaz no po tvojom komentari vaham. Cesko mam daleko :( . Kludne aj do spravy napis

savoya
16. dec 2021

Ved prave ja som bola v Zamase na tej Bambusovej masazi teda som absolvovala kurz.Lektorka bola nekvalifikovana,jeto podnikatelka kozmetickeho salonu v ZA.Takze pedacgogicke vedomosti u nej nula bodov,ako lektorka ,slaba ako caj.A to nehovotim o ostatnych lektoroch tam.Polovicu bambusovej masaze teda kurzu som zabudla a vobec si nepamatam ako sa tymi malymi palickami masiruje zaverecna masaz tvar.

savoya
16. dec 2021

@savoya
Za mna Zamas cista psychitria,ani jeden lektor tam nie je normalny.

erikaa09
16. dec 2021

@savoya dakujem pekne. Tak tam ani nejdem

kvetinka75
autor
16. dec 2021

@savoya mne stačilo pozrieť si ich fotky a nejako som nemala dobrý pocit z toho.

kvetinka75
autor
16. dec 2021

@erikaa09 a v čom je ešte iná masáž zo školy ako u masérky? Robia aj u nás niektoré masérky kurzy, ale nie certifikované. Ak by som to chcela robiť na živnosť, tak to nestačí. Preto potrebujem aj niečo také, kde ten certifikát dostanem. A tá škola sa mi zdá taká naj. Na začiatok

savoya
16. dec 2021

No ten co robi tu bankovu masaz je pekny uchyl na mlade stihle baby.Sak som bola svedkom ako tam jednu babu na masaznom stole hladkal po celom tele.Takze niektori ti lektori su tam pekne nadrzani a uchylni.Ved aj mne pozeral do vystrihu jako pako ,absolutne sa nekontroloval.

kvetinka75
autor
16. dec 2021

Beauty school v Nitre. Nemá niekto skúsenosti?

erikaa09
16. dec 2021

@savoya och. Ďakujem ti pekne. Ja som videla len fotky
A som si povedala že nebude to take zlé ale asi je. Tak si najdem ine ;)

savoya
16. dec 2021

@kvetinka75
@erikaa09
Ja by som na Vasom mieste este skusila masersku skolu Onyyx v BA.Ma to tam jedna pani ,ktora tam vedie kurzy.Inac na Slovensku su kurzy o nicom.To fakt radsej tie Cechy.
A Beauty School ,tam som mala ist na mini kozmeticky kurz,ale nesla som,casovo mi to nevychadzalo.

erikaa09
16. dec 2021

@savoya ďakujem pekne. Budem sledovať kurzy po novom roku. Len chyba mi tam ta bambusova. U nas v meste tiez robili kurzy ale nejak prestali . :(

savoya
16. dec 2021

No bola som aj v Ziline ,tiez tam robia kurzy .Vola so tam Sumaško.Tam by som uz nikdy nesla.Otras a des.Neodbornost a strasne slabunke kurzy.Nic som si z toho nezapamatala.
Ale jedna znama maserka bola v Onyyxe v BA a pochvalovala si to tam.A vraj aj v KE robia kvalitne kurzy som pocula.

kvetinka75
autor
16. dec 2021

@savoya budem musieť pozrieť teda niečo mimo NR. Ja nemám teraz auto a platí režim OP, takže neviem ani ako by som sa tam dostala. Dúfam, že sa to po novom roku zmierni.

erikaa09
16. dec 2021

@savoya a nevieš kde v ke ? To mam blizko. Ako Ba

savoya
16. dec 2021

@erikaa09
Neviem poradit,ja som v KE na kurze este nebola.