icon

Lacné, no kvalitná sterilizácia mačiek

roxanka1
30. jan 2023

ahojte, poznate niekto nejakeho lacneho veterinara, ktory by vedel vykastrovat macku?
viem, ze kvalita sa vzdy odraza aj na cene, no z dochodku sa toho moc zaplatit neda, a pani pre ktoru to zistujem ma 80 rokov
predtym si to vybavovala cez utulok, no uz jej tuto moznost poskytnut nechcu..
vopred dakujem za odpovede 🙂

majkakvet
30. jan 2023

@roxanka1 aka lokalita?

lindusss2016
30. jan 2023

@roxanka1 z NR je to trosku od ruky, ale v Suranoch sme davali sterilizovat macku za 35€ minuly rok, vsetko super dopadlo. Kastracia kocura by mala byt este lacnejsia.

colsami
30. jan 2023

Macky kastruju takmer vsetci veterinari, je to asi najrutinnejsi zakrok. Ak ide len o cenu, hladajte veterinarov v malych dedinkach.
Samozrejme, budme realny, za dvacku by to nerobil nikto z nas/vas, vzhladom na naklady, profesiu, ukon, lieky a cas. Ale ak chcete cim lepsiu cenu, isto pogooglite a volajte veterinam v mensich dedinkach dalej od vacsich miest.

nika_val
31. jan 2023

Veterinarka vo Vyčapoch Opatovciacg

roxanka1
autor
31. jan 2023

@majkakvet nitra a okolie max do 15km

nika_val
31. jan 2023

@roxanka1 tak to naozaj odporučam tie Vyčapy-Opatovce 🙂

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
colsami
5. aug 2023

@dominikakoll ak mas 4 macky, nepytaj sa na fore ale dvihni telefon a zavolaj 2-3 veterinarom v okoli.
Kazdy normalny Ti pri 4 mackach spravi lepsiu cenu.
Neviem odkial si, ale okrem najdrahsich par SK klinik je aj pri macke v obycajnych ambulanciach cena cca 50-70 euro.

nika_val
5. aug 2023

@dominikakoll neviem povedať vôbec cenu lebo mi k nej chodime so psíkom ale viem že vela ludí k nej chodilo davat sterilizovať mačky 🙂 skús jej zavolať ona takmer vždy zdvihne a ak nie zavolá späť, prípadne vždy ked som jej nechala sms správu tak mi odpísala tak môzeš skusiť aj napisať jej ze mate až 4 mačky aka by bola cena za sterilku pre všetky 🙂

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal