icon

Máte skúsenosti s jednodňovou gynekológiou v Nitre?

9. nov 2023

Ahojte.Prosim Vás nemáte niekto skúsenosť?Ďakujem🙏

mmooly
9. nov 2023

Ja mám takú staršiu, z pred pár rokov, keď si drzo vypýtal peniaze za operáciu... ako po lekárskej stránke v pohode.

zuzka1.
9. nov 2023

ja som bola spokojna, pristup, vybavenie,

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. nov 2023

@mmooly
@zuzka1. Prosím Vás ako ste sa k nemu objednávali?Mne dala moja dr.nejaký leták a že mu mám skúsiť zavolať. Len mám strach aby ma niekam neposlal keď je zaneprázdnený😊

zuzka1.
9. nov 2023

ja so bola u nich 2x, vzdy ma objednal lekar

daniela232
9. nov 2023

@mmooly trocha tomu nerozumiem...ako drzo? Na jednodňovej sa bežne platia všetky úkony

mariazatkova
19. feb 2024

@daniela232 môžem sa opýtať ohľadom poplatkov? Ze približne koľko stojí u nich odobratie vzorky teda jednodňový zákrok. Ak by ste mi dali info bola by som vďačná. Ďakujem

autor
19. feb 2024

@mariazatkova Ja som v decembri platila 30eur.To mi hneď dr.povedal ako som sa u neho objednávala že za anesteziu budem platiť.

daniela232
19. feb 2024

@mariazatkova mala som normálne zazmluvneneho lekára,podpisala som zmluvu,od ktorej som mohla do terminu odstúpiť ja aj on,platila som 250€,histerektomia laparoskopicky, iné info o poplatkoch neviem poskytnúť

autor
19. feb 2024

@daniela232 Môžem sa spýtať koľko ste tam boli po hysteroktomii?

daniela232
19. feb 2024

V pondelok nástup,utorok operácia piatok domov, žiadne problémy, komplikácie neboli

mariazatkova
21. feb 2024

Ďakujem za info.

jardia
6. mar 2025

Ja som bola pred 2tyzdnami. A je to jeden veľmi ľudsky , milý , profesionálny lekár . Určite odporúčam .

lele7
22. apr 2025

@daniela232 pekny vecer, prosim, a to ste boli na jednodnovej chirurgii alebo kde to vykonavali?

daniela232
23. apr 2025

@lele7 nie,jednodnova je iba jeden den ,v Leviciach som bola

lele7
23. apr 2025
@daniela232

@daniela232 v nemocnici? Ake to tam bolo?

daniela232
23. apr 2025
@lele7

@daniela232 v nemocnici? Ake to tam bolo?

@lele7 ano ,no izba jak za komunistov😀ale bolo čisto,to je základ ,sestričky,dr. spokojnosť,starali sa,,a tušim aj strava bola v pohode,ale.zas ja nie som naročna,takže možno niekto by povedal že hrôza

majaz1
16. jún 2025
@daniela232

@daniela232 môžem sa opýtať to vás operovali v Levickej nemocnici a dr.Batovsky? Mam ísť na operáciu myomu a neviem si vybrať ci pán dr.Batovsky alebo dr.Majercik. Prosím info aké boli skúsenosti. Ďakujem.

daniela232
16. jún 2025
@majaz1

@daniela232 môžem sa opýtať to vás operovali v Levickej nemocnici a dr.Batovsky? Mam ísť na operáciu myomu a neviem si vybrať ci pán dr.Batovsky alebo dr.Majercik. Prosím info aké boli skúsenosti. Ďakujem.

@majaz1 ano,ja som ho mala.zazmluvneneho,250€,neviem porovnat,dr.mily prijemny,prof.pristup,zoperoval,bez problemov a komplikacii,3 krat po operacii ma bol pozriet...spokojnosť

majaz1
17. jún 2025
@daniela232

@majaz1 ano,ja som ho mala.zazmluvneneho,250€,neviem porovnat,dr.mily prijemny,prof.pristup,zoperoval,bez problemov a komplikacii,3 krat po operacii ma bol pozriet...spokojnosť

@daniela232 môžem vedieť ci vás operoval laparoskopicky? Ja mam veľký strach pretože mám 7 cm myom a vraj sa to ešte dá aj laparoskopicky. Preto sa informujem ktorý Dr. Je na to odborník. A čo sa týka oddelenia po operácii aké máte skúsenosti? Mala ste veľké bolesti? Mam veľký strach tak preto tak veľa otázok. A veľmi pekne vám ďakujem za informácie.

daniela232
17. jún 2025
@majaz1

@daniela232 môžem vedieť ci vás operoval laparoskopicky? Ja mam veľký strach pretože mám 7 cm myom a vraj sa to ešte dá aj laparoskopicky. Preto sa informujem ktorý Dr. Je na to odborník. A čo sa týka oddelenia po operácii aké máte skúsenosti? Mala ste veľké bolesti? Mam veľký strach tak preto tak veľa otázok. A veľmi pekne vám ďakujem za informácie.

@majaz1 napisem sukromnu.spravu