Materské školy v Nitre: Ktorú si vybrať?
Zdravím všetkých, chystám sa zapísať syna 3,5 (v júli 4 roky) do škôlky. Pozdáva sa mi Piaristická, Novomeského, Beethowenova, Nedbalova a asi Alexyho. My bývame na Klokočine. Viete mi niekto poradiť resp. povedať niečo viac o týchto škôlkach? Ja viem, že je to veľmi subjektívne, ale veľmi budem vďačná za nejaké skúsenosti, najlepšie asi od rodičov, ktorých deti práve do tých škôlok chodia 🙂 Vôbec netuším ako to v tomto "biznise" :D chodí. ĎAKUJEM! Jana
Kamarátka chcela dať syna na Alexyho, nevzali jej ho, hoci oni bývajú na Alexyho - hneď pri škôlke... Napokon mu našli voľné miesto až na Topoľovej, teda cez celé mesto. Po roku prešiel na Benkovu a maximálna spokojnosť. Cez leto ich spojili s Alexyho a tam sa mu nepáčilo (nevedel si zvyknúť na tamojšie učiteľky). Pozeraj, ktorú škôlku máš najbližšie (k domu či práci - to si už rozhodnite s manželom vy dvaja) a občas sa prejdi okolo, keď sú deti vonku. Čo robia učiteľky, čo deti a ako sa medzi sebou chovajú...
Dcéra chodí druhý rok na Nedbalovu, máme je rovno za barákom 😃.... Maximálna spokojnosť 👍

@janabala ahoj, tak pišeš dosť široký záber
Nakoľko niektoré sú z jednej strany Klokočiny, niektoré z Čermnaskej a jedna úplne od veci na Piaristickej
Čiže dochádzanie ti asi vadiť nebude
Nám sa osvedčila Na Hôrke
Sestrine chodia na bethowenovu a nie sú spokojni