icon

MUDr. Ľudmila Klčová - Nitra

tehotna40
25. jan 2021

Ahoj baby neviem nikde na tuto zubarku nájsť skúsenosti, neviete niekto ako to tam chodí, kolko sa u nej platí, a hlavne ako robi zuby ? Lebo som si nasla zubara ale zatiaľ s každým zubom ktorý mi robil mam nejaký problém a chcela by som zmeniť.

isssabelll
27. jan 2021

@tehotna40 ja som chodila pred rokmi, objednavala na presny cas,ale teda bola skor vynimka ked v tom case aj vzala. Ked som zacala platit vyse 60€ za malu plombu, zacala som hladat zubara,ktory ma zmluvu s poistovnou. Na kvalitu prace sa nemozem stazovat, vzdy mi zub opravila kvalitne, maju tam prijemne prostredie, full servis aj s dentalnou hygienou, ale tie ceny uz boli na mna prilis.

tehotna40
autor
27. jan 2021

@isssabelll ďakujem pekne, a smiem sa spýtať kam chodíte teraz ? Chodim tam na dentalnu ale k zubárovi chodím inde.

isssabelll
27. jan 2021

@tehotna40 k Zavackemu, za mna maximalna spokojnost.

tehotna40
autor
27. jan 2021

@isssabelll ďakujem moc, pozriem ho na nete.

rybjar
15. apr 2021

@isssabelll Zdravim, prosim vas, pani doktorka Klcova je mladsia ci starsia? A pristup k pacientovi? Dakujem

rybjar
15. apr 2021

@isssabelll A este som sa chcela spytat na dr. zavackeho - on je sukromnik? a ma v ambulancii rontgen? Dakujem

isssabelll
15. apr 2021

@rybjar ja som chodila k starsej, s pristupom som bola spokojna, ona vzdy vsetko pekne vysvetlila a zachranila mi zub, ktory by mozno uz iny zubar trhal. A dr. Zavacky ma zmluvu s poistovnou, takze doplacam ovela menej, rtg nemal, ked som bola naposledy na preventivku v juli. Ale teda ja som s nim maximalme spokojna, je velmi sikovny a to sa mi vytrapil s extrakciou dvoch osmiciek, ktore by inak riesila stomatochirurgia.

danik1505
15. apr 2021

@rybjar ja som chodila k staršej a super prístup aj práca. Škoda, že nebola zazmluvnena.. Mladšia sa v tom čase len zaucala, tak neviem posúdiť.