icon

Odporúčania na detského urológa v Nitrianskom kraji

babyka10
15. aug 2025

Viete mi odporučiť nejakého dobrého a milého urológa v NR kraji? Len z osobnej skúsenosti prosím. LV,NR, aj NZ môžu byť,hlavne aby bol normálny k deťom
Ďakujem 🙏

lindusss2016
15. aug 2025

@babyka10 neviem, ci tu najdes detskeho urologa. Detska urologia je v BA, Martine a v Michalovciach. Neviem ani, o aky problem sa jedna, ale ak ide o preddkozku, popripade nezostupene semenniky, to s tebou poriesi bezny urolog pre dospelych.

hanaha
15. aug 2025

FN Nitra - MUDr. Vladimír Nemčovič

aduskalac
15. aug 2025

Brezovsky NR

babyka10
autor
15. aug 2025
@lindusss2016

@babyka10 neviem, ci tu najdes detskeho urologa. Detska urologia je v BA, Martine a v Michalovciach. Neviem ani, o aky problem sa jedna, ale ak ide o preddkozku, popripade nezostupene semenniky, to s tebou poriesi bezny urolog pre dospelych.

@lindusss2016 áno ide o predkožku. Mali sme skúsenosť s jedným pre dospelých, ale nebola pozitívna, tak dúfam ze nejaký z odporúčaných bude normálnejší.

nikinka113
25. aug 2025

@babyka10 my chodíme s malým do NZ Kovacic&Bernat a teda sme spokojnejší jak s Nemčovičom v NR, tam by som už nešla ani keby čo

danielahamar
5. nov 2025
@nikinka113

@babyka10 my chodíme s malým do NZ Kovacic&Bernat a teda sme spokojnejší jak s Nemčovičom v NR, tam by som už nešla ani keby čo

@nikinka113 to je detská urológia, či aj aj?

nikinka113
6. nov 2025
@danielahamar

@nikinka113 to je detská urológia, či aj aj?

@danielahamar neni detský urológ ale vyšetrujú aj detičky a ja som spokojná