Odporúčania na ľudského psychiatra v Nitre a okolí
Ahojte, prosím, poraďte NORMÁLNEHO psychiatra/psychiatričku v Nitre alebo v bližšom okolí. Dr. Turček má zlé referencie, neodporúčala mi ho dokonca ani všeobecná dr., dr. Nemčeková je neeeeskutočne neschopná. Ďakujem
Ja som teda už písala xy spokojných recenzií, stačí si pozrieť iné odbory lekárov/iných lekárov, koľko majú pozitívnych reakcií a uvidíš, že ľudia nemajú tendenciu postupovať v duchu tvojho presvedčenia 🙂 Ale teda nejaká tvoja rada ohľadom psychiatra? Či tiež poznáš len tie negatívne? 🙂
Ja som teda už písala xy spokojných recenzií, stačí si pozrieť iné odbory lekárov/iných lekárov, koľko majú pozitívnych reakcií a uvidíš, že ľudia nemajú tendenciu postupovať v duchu tvojho presvedčenia 🙂 Ale teda nejaká tvoja rada ohľadom psychiatra? Či tiež poznáš len tie negatívne? 🙂
@anonym_autor MUDr. Šedivá
súhlasím s tvrdeniami o dr. Turčekovi. nedávno sme potrebovali nález pre babku do DD. Je viac ako prestarnutý, nechápem ako on môže mať zdravý úsudok.... o tom, že si odišiel jednoducho domov a nepovedal to ani sestričke, keď sme mali termín a dotrepali sa tam s 90r babkou, ani nehovorím.
súhlasím s tvrdeniami o dr. Turčekovi. nedávno sme potrebovali nález pre babku do DD. Je viac ako prestarnutý, nechápem ako on môže mať zdravý úsudok.... o tom, že si odišiel jednoducho domov a nepovedal to ani sestričke, keď sme mali termín a dotrepali sa tam s 90r babkou, ani nehovorím.
@tamtamka26 tiež chodím k nemu ale spokojná s ním nie som
dr, turcek ma cca 80 r., robil aj posudky...preco by nemal zdravy usudok?

Zlu referenciu aktivne napisu nespokojni zakaznici a u psychiatriv to budu hlavne taky co museli pocuvat nieco co sa im zrovna do kramu nehodilo aj ked to bola pravda. Spokojny clovek recenziu nepise a je ich ovela viac. Vyskusaj a uvidis