icon

Odporučte dobrého gynekológa v Nitre

xtitix
19. aug 2026

Ahojte baby.. poradte dobrého gynekológa v Nitre. Chodievala som do Nových Zámkov ale vždy to skončilo s tým že schudnute a vráťte sa, alebo všetko v poriadku. Ale viem, že nieje. Potom som sa na to vykašľala. To bola chyba. Napíšte mi prosím vás vaše skúsenosti. Ďakujem

anonym_6905a1
19. aug 2026

@xtitix neviem teda odkiaľ ste, ale ja som veľmi spokojná v Bona quarta Nová Baňa

kikusenka1
19. aug 2026

@xtitix ja som spokojná dr. Krjak. Je to odborník

anonym_7babea
19. aug 2026

@xtitix MuDr. Riško

123profil321
19. aug 2026

Dr. Brešťanská @xtitix

anonym_b6e6f1
20. aug 2026

@xtitix MUDr brestanska, na začiatku síce bola taká chladná a necítila som sa príjemne ale neskôr už lepšie a v tehotenstve neviem si ju vynachváliť. Je dôkladná. Niekedy je problém ale dovolať sa. Pôrodná asistentka v ambulancii tiež super.

anonym_b6c890
Včera o 05:52

Urcite pani doktorka Kubalova. Predtym som bola u Brestanskej a stojim si za to, ze je chladna, neodborny pristup, neviem absolutne riesit nejaky problem. Bagatelizuje atd. Nikdy viac, nechaoem, ako ju niekto môže odporúčať, mne ju tiez odporúčali, preto som k nej šla, ale chvala Bohu som prešla k MuDr. Kubalovej a ta hned pri prvej navsteve ma zachranila.

vargovaalzbeta
Včera o 07:39
@kikusenka1

@xtitix ja som spokojná dr. Krjak. Je to odborník

@kikusenka1 je odbornik ae určite by som ho neodporučila

123profil321
Včera o 20:15
@anonym_b6c890

Urcite pani doktorka Kubalova. Predtym som bola u Brestanskej a stojim si za to, ze je chladna, neodborny pristup, neviem absolutne riesit nejaky problem. Bagatelizuje atd. Nikdy viac, nechaoem, ako ju niekto môže odporúčať, mne ju tiez odporúčali, preto som k nej šla, ale chvala Bohu som prešla k MuDr. Kubalovej a ta hned pri prvej navsteve ma zachranila.

@anonym_b6c890 ak sa môžem spýtať, o aký problém išlo? Ja som u pani Brešťanskej 4 roky a zatiaľ sa sťažovať nemôžem

kikusenka1
Včera o 20:38
@vargovaalzbeta

@kikusenka1 je odbornik ae určite by som ho neodporučila

@vargovaalzbeta ja som s nim nadmieru spokojná. Vždy všetko dopodrobna vysvetli a je to fakt trieda v oboru. Chodím k nemu uz 16 rokov