Dobrý deň, chcem len poradiť pacientom Dr.Zahradníka , že sa sťahuje do novej polikliniky Rázusova (pri Fakultnej nemocnici).
Do 1decembra ešte pôsobí na starej adrese ProCare Chrenová .
Objednáva sa k nemu cez navstevalekara.sk, dnes otvoril kalendár december a ďalej,ak niekto potrebuje termín,čo najskôr objednávať.už sa míňajú.
Poplatok je 15eur.
Pekný deň želám
ahojte prosim mne ukazuje len ze robi bedrove klbiky myslite ze bude tam robit aj ploche nozky u deti?
Ešte by som chcela doplniť,že aj keď idete na kontrolné vyšetrenie k pánovi doktorovi ,treba aj tak výmenný lístok na vyšetrenie v novej poliklinike.nakolko zmenil zriaďovateľa.ak som to správne napísala
Ja som s dcérkou išla na kontrolu a bolo treba.kto ide prvý krát do novej polikliniky Rázusova ,jednoducho treba, potom už ďalšie razy nie.
Ahojte mam vymenny listok od leta bude platit este ked tam idem teraz v januari tento tyzden prosim?
Skúsim otvoriť tému, len sa chcem spýtať na spätnú väzbu, ako sa pan doktor správa k deťom, je precízny? Ideme prvý x so 4.rocnym, chcela by som vedieť na čo ho mam pripraviť, ďakujem
@tanicka696 pan doktor bol veľmi milý, chodím s 8r synom a 4r dcérou. Dcérka mala 3r minulý rok keď sme boli 1x a pan doktor aj s pani sestrickou ju presne vedeli nasmerovať kam chcú (odfotime nožičky a pod) ,vždy spolupracujú.
@tehotna40 ďakujem za odpoveď, už sme boli uňho, bala som sa lebo som nasla par mamičiek, ktoré neboli spokojne s nim ale dovolím si tvrdiť, ze nepravdy šíria, možno k nim sa správal inak ale k nám bol veľmi milý, na malého išiel pomaly a veľmi pekne,všetko nám vysvetlil s takým kľudom ,že som si v duchu hovorila ,že som sa skoro prehlasila inému lekárovi kvôli par zlým recenziam ,ktoré sa mne nepotvrdili .
@pe_mi prosím Vás, neviete náhodou, ak nebudeme môcť ísť, dá sa to nejako preobjednat alebo prídeme o 15 eur ?