Ortopéd MUDr. Vladimír Zahradník - nová forma objednávania

pe_mi
20. nov 2023

Dobrý deň, chcem len poradiť pacientom Dr.Zahradníka , že sa sťahuje do novej polikliniky Rázusova (pri Fakultnej nemocnici).
Do 1decembra ešte pôsobí na starej adrese ProCare Chrenová .
Objednáva sa k nemu cez navstevalekara.sk, dnes otvoril kalendár december a ďalej,ak niekto potrebuje termín,čo najskôr objednávať.už sa míňajú.
Poplatok je 15eur.
Pekný deň želám

tehotna40
27. nov 2023

@pe_mi prosím Vás, neviete náhodou, ak nebudeme môcť ísť, dá sa to nejako preobjednat alebo prídeme o 15 eur ?

pe_mi
autor
27. nov 2023

@tehotna40 dobrý deň, neviem Vám odpovedať,žiaľ

katema
29. nov 2023

@pe_mi prosim vas a neviete ci ma zmluvu so vsetkymi poistovnami? dakujem

pe_mi
autor
29. nov 2023

@katema už má zmluvu iba s Dôvera a Union
Všeobecná nie

zuzu2013
3. dec 2023

ahojte prosim mne ukazuje len ze robi bedrove klbiky myslite ze bude tam robit aj ploche nozky u deti?

tehotna40
3. dec 2023

@zuzu2013 rieši všetko tak ako v procare, nie len klbiky

pe_mi
autor
3. dec 2023

@zuzu2013 dobrý deň, ako bolo spomenuté,rieši všetko

pe_mi
autor
4. dec 2023

Ešte by som chcela doplniť,že aj keď idete na kontrolné vyšetrenie k pánovi doktorovi ,treba aj tak výmenný lístok na vyšetrenie v novej poliklinike.nakolko zmenil zriaďovateľa.ak som to správne napísala
Ja som s dcérkou išla na kontrolu a bolo treba.kto ide prvý krát do novej polikliniky Rázusova ,jednoducho treba, potom už ďalšie razy nie.

tehotna40
4. dec 2023

@pe_mi ja ešte doplním, čo sa týka zmeny termínu, som napísala mail a ochotne mi odpísali a termín bezplatne zmenili. Všetkým prajem veľa zdravia a veľa mesiacov bez lekárov

katema
13. dec 2023

@pe_mi tak aj vseobecna 😉 boli sme v pondelok na vysetreni

pe_mi
autor
13. dec 2023

@katema vážne?tak sa dohodli,super.

zuzu2013
7. jan 2024

Ahojte mam vymenny listok od leta bude platit este ked tam idem teraz v januari tento tyzden prosim?

tehotna40
8. jan 2024

@zuzu2013 výmenný lístok ma neobmedzenú platnosť, avšak ak ste mali nejaké problémy pred pol rokom na výmennom lístku je popis aktuálnych problémov, takže daný lekár ho môže odmietnuť a žiadať nový s novým popisom. Ale nemyslím si ,že u Dr Záhradnika s tým budú mať problém.

zuzu2013
8. jan 2024

@tehotna40 dakujem

viva13
4. júl 2024

@pe_mi už má zmluvu aj so VSZP?

pe_mi
autor
4. júl 2024

@viva13 nemám informácie

tanicka696
7. jan 2025

Skúsim otvoriť tému, len sa chcem spýtať na spätnú väzbu, ako sa pan doktor správa k deťom, je precízny? Ideme prvý x so 4.rocnym, chcela by som vedieť na čo ho mam pripraviť, ďakujem

tehotna40
10. jan 2025

@tanicka696 pan doktor bol veľmi milý, chodím s 8r synom a 4r dcérou. Dcérka mala 3r minulý rok keď sme boli 1x a pan doktor aj s pani sestrickou ju presne vedeli nasmerovať kam chcú (odfotime nožičky a pod) ,vždy spolupracujú.

tanicka696
10. jan 2025

@tehotna40 ďakujem za odpoveď, už sme boli uňho, bala som sa lebo som nasla par mamičiek, ktoré neboli spokojne s nim ale dovolím si tvrdiť, ze nepravdy šíria, možno k nim sa správal inak ale k nám bol veľmi milý, na malého išiel pomaly a veľmi pekne,všetko nám vysvetlil s takým kľudom ,že som si v duchu hovorila ,že som sa skoro prehlasila inému lekárovi kvôli par zlým recenziam ,ktoré sa mne nepotvrdili .